19.2.2011

Agilitya ja muita harrastuksia!

Pakkanen paukkuu täällä etelässäkin hurjissa lukemissa, juuri ja juuri uskalletaan Turon kanssa nokan päällä kurkistaa ulos! Onneksi päivisin ilma hieman lauhtuu ja ollaan ihan lenkkeilemäänkin päästy, tassut vain tuntuu pojulla olevan melko kovilla, melkoisia askellajeja on monitaituri näyttellyt!

Eilen uskaltauduttiin agitreeneihin vaikka jahkailin koko päivän lähdön kanssa. Loppujen lopuksi taivuin ja lähdettiin kokeilemaan miltä treeni tuntuisi. Hallin pihassa mittari näytti -26 astetta huhhuh! Pikaisesti takki niskassa juostiin halliin, siellä onneksi ollut yhtä kylmä, valojen lämmittävä vaikutus oli yllättävä :)

Harjoiteltiin uutena juttuna muuria ja rengasta, muutoin aikalailla vanhojen kertailua. Edelliskerralla projektina oli keinun päälle kiipeäminen, ilman että keinu vielä liikahti mihinkään suuntaan. Hienosti Turo uskalsi juosta keinun päähän, vaikka korkeallahan se oli!
Nyt ollaan harjoiteltu jo pientä rataa, jotka Turo suorittaa hyvin kunhan itse muistan keskittyä ja opastaa koiraa oikein. Tuntuu että ennemminkin itse käännyn väärään suuntaan tai haahuilen ympäriinsä ja siitä johtuen kaikki ei mene ihan niin sujuvasti kun voisi. Turo herrakin on kyllä varsin malttamaton. Jos rata jatkuu yli kahden esteen niin ärinäkuoro ja komennus on melkoista! Turo kyllä jatkaa suorittamista, mutta malttamattomuus kuuluu ja on huvittavaa :D 
Meidän pieni vekkuli on myös välillä hieman malttamaton siinäkin mielessä että muutamaan otteeseen kun herraa ei ole niin jaksanut harjoittelu innostaa niin hallin ovesta on juostu ulos hieman tuulettumaan. Omatoimisia taukoja siis harrastellaan, mutta keskittyessään varsin mallikelpoisia oppilaita olemme kumpainenkin.

Agilityharjoituksista emme ole saaneet vielä kuvamateriaalia, joten kevennykseksi hieman tämän mamman ratsastusharrastus otoksia. Tuli kaipuu kesään näillä pakkaskeleillä ja viime kesäisen estekilpailun muistot saivat esteratsastuksen hurmoksen muistumaan! Jos sitä rohkaisisi mielensä ja kokeilisi uuden vuokraheposen, Erkin kanssa loikkia ensi kerralla muutaman esteen! Saapas nähdä, vai jääkö keväämmälle...


Minä ja Henkka kesä 2010 estekilpailut 80 cm, Voitto tuli puhtaalla suorituksella!


Ratafiilistelya ja vauhtia, häntäkin viuhuu ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti