25.4.2011

Pääsiäinen Leppärannassa!


Mökkeilemästä selvitty hulivilin kanssa ja paremmin se meni kun olisin odottanut. Hienosti osasi poika olla autovaljaissa ulisematta, varmaan pidempi automatka vei tällä kertaa voiton, jes! :) Poseerausta ja mielistelyä sekä vastapainona haukkumista ja tottelemattomuutta piisasi koko viikonlopun yli. Hieman koostetta.Aurinkopaistaa ja lämpöä piisaa, miten muuten sitä voisikaan pyhiä viettää kun mökillä köllien ja touhuten! Turokin pääsi kotikulmille, lähes lönkyttelymatkan päähän kasvattajastaan. Mökkiä ei tainnut pikkuherra muistaa kun viimeksi ollaan sielä vierailtu Turon luovutuspäivänä :D

Järvi oli vielä vähän jäässä ja sitä jännitettiin ettei Turo vaan lähde sinne seikkailemaan. Käytiin ensimmäisenä laiturilla kurkkaamassa ja eiköhän se poju astunut jäälle ja avannon ohuen ohuen jään päälle pulahtaen saman tien! Valjaista nostettiin talviturkin heittänyt vintiö ylös ja eipä tarvinnu sen jälkeen miettiä meneekö poika jäille vai ei ! Hyvä kun saatiin poika laiturille poseeraamaan, sen  verran varovaisesti jalat harallaan laituria pitkin käveltiin. Saipahan vintiö opetuksen.Melko hyvin Turo kuunteli ja pysytteli omalla tontilla vaikkei aitoja pihan ympärillä olekaan. Millan perässä Turo lähinnä kulki, olivat kun majakka ja perävaunu sipsuttaessaan pihaa ympäri. Milla juoksi pallon perässä ja Turo hölmityneenä kiersi tuplasti isompaa rinkiä neidin ympärillä. Oli varmaan Millalla kestämistä tässä nuoressa riiviössä, ja pari kertaa se palauttikin herran takaisin maanpinnalle. Turonkin kanssa taisteltiin ja heiteltiin leluja, ettei poika jäänyt ihan vanhan neidin jalkoihin.


Pariin kertaan taidettiin juosta Turoa naapurista takaisin omalle pihalle. Pentutu kun keksii omia juttuja niin sillon sitä esitetään niin kuuro-mykkää!

Aurinkoa riitti ja sitä mukaan kun lehtiä haravoitiin niin Turo keksi niissä piehtaroida ja möyhiä, mikä nyt ei yllättänyt sinänsä. Ruokakin maittoi kylässä erilailla kun kotona ja virtaa riitti niin ettei malttanut millään nukkua. Mutta nyt on poika kotona niin naatti ja väsynyt, että latailee akkuja varmaan vielä useamman päivän, mikä rauha ja nautinto! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti