24.10.2010

Mummolassa

Sunnuntaipäivää vietettiin mummolassa. Turo ja Milla tulee kokoajan paremmin juttuun, vaikka vanha mummo jaksaa vieläkin muistuttaa irvistyksellä jos Turo tulee liian lähelle sitä lelua, jonka kanssa Milla painii. Käytiin metsässä kävelyllä, molemmat koirat saivat juoksennella vapaina rapakossa. Turolla oli vauhtia mukana, kun Milla teki äkillisiä käännöksiä niin Turon matka ei pysähtynytkään aina ihan samalla nopeudella, vaan sitä paineltiin ihan huolella puskaan. Ohjaustehosteissa on vielä hiomista :)
Hienosti Turo tuli ulkonakin kutsusta luokse, tietysti täytyy muistaa palkita namipaloin. Hieno poika!

Turo sai maistaa vähän paistettua naturel kanaa kun ihmisetkin herkuttelivat uunipotuilla. Hyvin upposi meidän pojan massuun. Siirä on tullut varsinainen syömamaisteri. Ei tarvita kahta sanaa kun jo ollaan keittiössä jääkaapilla pummimassa ruokaa. Mistä lie oppinut tuollaisen tavan näin nuorena?

Kun oltiin hetki rauhotuttu ruokailun jälkeen niin Millaa puoli vuotta nuorempi Ella russelitäti tuli kyläilemään. Pienen kurinpalautuksen Turo sai Ellaltakin liiallisesta tuttavuudesta, mutta muutoin tutustuminen sujui varsin mallikkaasti. Ella oli kiinnostuneempi Turosta kuin aikaisemmat mummokaverit, joten ekaa kertaa Turo sai hieman vastakaikua omaan innokkuuteensa. Pojalla oli oikein hauskaa! Riehumisen ja touhottamisen jälkeen uni taas maittoi kunnolla.Koko russelikomppanja saatiin loppujenlopuksi samaan aikaan kuvaan. Täytyy myöntää että mammalla on EHKÄ kourassa jokun pieni namupala, mutta saatiinpahan edes yksi otos! :D


Turo ja Ella tekemässä tuttavuutta keskenään. Turokin uskaltautui leikkimään! :D

Turo ja Milla pihalla juoksentelemassa. Turo vähän ihmettelee Miltsiä, joka tuttuun tapaan kyttää lelua, jospa joku sen vaikka heittäisi niin pääsisi juoksemaan perään!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti