30.11.2010

Riiviö

Tänään on tapahtunut muodonmuutos meidän niin suloisessa, kiltissa ja hellyyttävässä koiravauvassamme. Kun tulin tallilta aamupäivällä takaisin kotiin, vastassa minua odotti hyväntuulinen ja haukotteleva hauveli. Käytiin takapihalla peuhaamassa ja leikittiin hetki. Heti kun jätin Turon huomiotta, alkoi hyppiminen, housujen repiminen ja mahdoton riehuminen. Yritin kokkailla keittiössä, mutten tuntunut saavan hetken rauhaa.
Syötyäni repiminen jatkui, pyysin Turoa istumaan joka kerta kun se hyppi ja repi, ja hienosti poika tottelikin, mutta heti se jälkeen repiminen jatkui.
Lähdettiin purkaamaan energiaa ulos pakkaseen. Juoksenneltiin ja harjoteltiin jalkojen läpi pujottelemista. Hieman poika säntäili oman mielen mukaan, mutta tuli kutsusta luokseni tai juoksi takaisin jalkoihini jos äkillisesti vaihdoin suuntaa. Burberry -villapuku päällä sipsuteltiin, muttei ulkona varttia pidempään oleiltu kun alkoi molempia paleltamaan.

Kotona maistui kotiruoka hyvin monivitamiinin kera. Ja unikin onneksi maittoi lenkin jälkeen! Illalla kuitenkin sama repiminen ja riehuminen, vaikka leikittiin ja touhuttiin. Tuntui että vain yhdessä oleminen kelpasi, luutakaan ei voinut syödä jossei sitä oltu kädessä pitämässä, höh höh! Kurmuuttaminen vain villitsi riehumista, joten eikun niskasta kiinni ja suihkukoppiin rauhottumaan mars! Rapun ääniäkin on tänään haukuttu, vaikka aikaisemmin ei olla missään tilanteessa pihaustakaan päästetty. Kyllä on mamman ja iskän hermoja tänään koeteltu. Voi veljet!

No nyt on poju väsähtänyt ja kiltti sekä ihana taas! Toivottavasti pysyykin. Tänään on vaan Turolla tuntunut olevan liian energinen ja huomionhakuinen päivä. Huonekaluja, vaatteita ja käsiä on yritetty purra ja repiä aivan surutta. Jos yrittää komentaa niin protestista mourunaa ja käden vierestä näykkäilyä. Joopa joo. Nyt täytyy malttaa mieli ja jatkossa olla vain määrätietoisempi, on tänään mennyt melkein jo hermostumisen puolelle ja siitäkö riemu Turon mielestä vasta syntyykin.
Onneksi huomenna on uusi päivä, ja väsyneenä poju on oikea muru kun nukkuu mamman sylissä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti