11.12.2010

Koirakavereita!

Turo on oppinut hyvin päivärytmin: heräämme, käymme lenkillä, syödään, sitten mamma lukee tenttiin ja Turo jatkaa uniaan reilusti yli iltapäivään, ainakin seuraavaan ruokahetkeen asti. Korkeintaan rauhassa mäiskytellään luuta! Mikä ihana ja hieno koira, mamma saa aamupäivällä paneutua kouluun ja illemmalla touhutaan ja leikitään.

Eilinen päivä kului koulukirjojen parissa sekä jouluostoksilla. Päivän urheilusaldo saatiin plussan puolelle kun kaupoissa tuli juostua edes takas. Onneksi melkoinen lahjasaalis saatiin jo haalittua, mutta ehkä tämä joulurumba vaatii vielä yhden kierroksen kaupoilla. Sen jälkeen onneksi rauhoittuu ja ehtii nauttimaan aikaansaannoksesta.

Illalla kyläiltiin ja meillä kyläiltiin, nähtiin yhteensä neljä koirakaveria. Ensimmäinen etappi oli Samin äidin luona. Haettiin toppavarusteita lainaan joulunjälkeistä Levin reissua varten. Siellä tanssittiin ja äristiin Iida mummolle, joka kauhuissaan haukkui Turolle, villiten meidän vekkulia entisestään! Eihän sitä metakkaa kestänyt kukaan, joten lähdettiin naapuriin Samin siskolle. Hänellä on kaksi sekarotuista koiraa, parivuotias Alma jossa on ainakin lapiporokoiraa sekä Manu, joka on yksi sekamelska :D Turo ei ollut nähnyt näitä kaveruksia kuin remmistä, joten ensimmäistä kertaa juoksenneltiin pihalla vapaana. Alkuun meidän vellipeppu oli aivan paniikissa ja alistuneena jalkojeni takana. Manun iso haukku pelotti, mutta Alman kanssa peuhattiin ja juostiin villinä. Turo on yksi kolmasosa Almasta, mutta leikit tuntuivat sujuvan kuin vanhoilta tekijöiltä tasavertaisesti! Näistä kahdesta tulee vielä parhaat kaverukset!

lllalla Milla mummeli tuli vielä morjestamaan Turoa. Lapioitiin takapihalta lumiväylää, jotta Turon on helpompi tallustella takapihalla uppoamatta. Kyllä nyt kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti