6.12.2011

Kirkkonummen epikset

Itsenäisyyspäivä oli kerännyt kisapaikalle valtavan määrän osallistujia. Pelkästään mini-mölleissa starttasi 77 koirakkoa! Huh!  Moni suoritti radan kahteen kertaan - kuten myös mekin - mikä kasvatti starttejen määrää.

Nyt on Turolla toinen epävirallinen agilitystartti alla. Ensimmäisestä kerrasta opittiin sen verran, että tällä kertaa valmistauduttiin koiran kanssa rauhallisemmin ja keskittyneesti kohti suoritusta. Verryttelin koiran hyvin lähimaastossa, mutta tämän jälkeen koira sai odottaa rauhassa omaa vuoroaan autossa.

Hieman ennen omaa suoritusta otin Turon vielä pienelle kävelylle, ja viime hetkellä vein vasta hallin hulinaan. Turo oli tällä kertaa aivan eri mielentilassa, ei touhunnut ylimääräistä, vaan keskittyi ja oli tarkkaavainen. Tästä oli hyvä suunnata radalle!

Alussa radalla oli pitkä suora. En uskaltanut kävellä putken päähän, sillä emme ola harjotielleet itsenäisesti putkeen menemistä. Tämän vuoksi tulikin melkonen kiire tämän agikiitäjän kanssa, ja kolmosesteeltä sujahdettiin ohi. Nopeasti sain korjattua, mutta viisi virhepistettähän sieltä pamahti :(
Muilta osin rata oli nopea ja sujuva. Kontaktitkin meni yllättävän hyvin, vaikks niissä meillä usein on vielä haparointia. Tyytyväinen olen Turoon, se oli tosi mahtava! Huima parannus Hyvinkään muutaman viikon takaisiin kisoihin. Ajallisesti olisimme sijoittuneet toisiksi, jos kolmoselle ei olisi tullut ohitusta. Mutta tästä ei harmistuta, vaan iloisin mielin jatketaan treeniä ja kohti uusia haasteita!


2 kommenttia: