16.12.2011

Miehisyyttä koetellaan.

Piilokivesoperaatio on varattu tälle päivälle. Ajankohtaa on suunniteltu ja mietitty tarkkaan. Eilen alkoi minun joululoma sekä Turolla kahden viikon treenitauko, joten sairasloman ja lepokauden aika ajoittuu sopivasti. Kotona loikoillaan ainakin ensi viikko kirja ja koira kainalossa.

Vein Turon klinikalle puolelta päivin. Poika oli tosi reipas, tarkkaili ympäristöä ja jopa heilutteli häntää.. saapa nähdä heilutteleeko enään operaation jälkeen kun tajuaa mihin on joutunut. Lääkäri näki heti että kyseessä on agilitykoira, kehui lihaksistoa ja koiran kuntoa :) Sydänäänet kuunneltiin ja piilokiveksen paikkaa tunnusteltiin, voidaan kuulema selvitä jopa yhdellä viillolla jolloin toipuminen helpottuisi, se olisi huippua! Kankkuun laitettiin rauhoittava piikki, jonka jälkeen Turo simahti lähes välittömästä syliini peiton alle. Hieman haikein mielin ojensin reporankaisen potilaan hoitajalle. Hyvässä hoidossa Turo siellä on, ja muutaman tunnin päästä poikaa pitäisi päästä hakemaan kotiin.

Anestesiassa Turo saa vahvaa suoneen laitettavaa kipulääkettä ja saadaan vielä pillerin muodossa kipulääkettä kotiin, jota voi tarvittaessa antaa lisäksi. Vähän jännittää, mutta eiköhän se hyvin mene, Turo on reipas poika!

Laitetaan kuulumisia leikkauksen jälkeen ja kuvia toipilaasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti