29.6.2013

Missikisoissa

Loma aloitettiin korkkaamalla Typyn ensimmäiset viralliset näyttelyt Tuusulassa. Ja aika pätevästi ja sievästi me meidän näyttelyura aloitettiin pienestä vesisateesta huolimatta. Typyn meriitit olivat ERI SA VSERT eli ei huono! Kyllä tuo pikkuinen keepis yllättää ja ilahduttaa kaikessa tekemisessään. Mahtava harrastuskoira ja vielä erittäin kaunis sellainen ;)

Miss Typy 9kk

Aika pähee keepis, eikö? <3

Tuomarina Tuusulassa oli Päivi Eerola ja hänen arvionsa Typystä:

Tyypiltään erinomainen, tasapainoisesti rakentunut hyvällä askelpituudella liikkuva, hyvin narttumainen kokonaisuus. Kuono-osa saa vielä täytelöityä. Kauniit silmät. Kintereet voisivat olla vapaammat. Hyvä karvanlaatu ja reipas esiintyminen.

Kaikenkaikkiaan oikein positiivinen arvio. Me Typyn kanssa kiitämme ja kumarrame. Nyt on pikkukeepis ihan rättipuhki, on tuo näyttelyissä ravaaminen rankkaa :) 

Oli mukavaa nähdä myös Typyn sisaruksia, joista kaikki muut paitsi veli Niilo ja Paavo olivat paikalla. Kivan näköisiä ja oloisia penneleitä kaikki. Pitäisi nähdä leikkitreffien merkeissä joku kerta.

Nyt me jatkamme lomailua ja katsotaan mitä koirien pään menoksi saadaan aikaan. Toivon mukaan kelit suosivat niin saisi räpsittyä Turostakin poseerauskuvia :)

2 kommenttia:

  1. Niilokin on oikein hieno penneli. :) Typy-serkku on kovin nätti!

    -Emmi ja Rommi

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kehut välitetään neitokaiselle :)

    VastaaPoista