31.7.2014

Juoksemassa jälleen, osa 2

Käytiin jo tiistaina tekemässä pikaiset kehikkojuoksut niin että sain apupalkkaajankin mukaan. Yllättäen Turo oli se joka ekana loikkasi koko kehikon yli! Odotin että tämän olisi ennemmin tehnyt Typy. Apupalkkaajan avulla saatiin onneksi blokattua nämä hudit pois. Tämäkin treeni tuli vidolle, mutta vahingossa deletoin ne kamerasta kun luulin ladanneeni jo koneelle. Läpi ehdin ne kuitenkin katsoa ja lähietäisyydeltä kun koiria lähettelin niin osumatarkkuus ja tekeminen oli hyvää.

Tänään torstaina oltiin kolmatta kertaa juoksemassa kehikkoa läpi. Tällä kertaa ei apupalkkaajaa. Kokeilin erilaisia variaatioita, lähetin koiria etupalkalle, olin itse edempänä ja heitin palloa kädestä jne. Etupalkka tuntuu toimivan molemmilla erinomaisesti ja lyhyillä lähetyksillä virheprosenttikin on melkoisen pieni. Näin alkuvaiheessa etupalkka ilman apuohjaajankin apua selkeästi toimii. Laukka-askelien lisääntyessä tarvitsisi varmaankin apupalkkaajan apua kun virheiden mahdollisuus kasvaa.

Heittopalkoissa molemmat koirat etenivät hieman varovaisemmi ja katse kohdistuu vielä minuun eli fokus eteenpäin ei ole vielä tarpeeksi vahva. Heitän palkan liian myöhässä, mutta mikäli heittäisin aikaisemmin niin en voisi kontrolloida virhepalkkauksia?

Turo teki muutaman yliloikan jotka bongasin ja jätin palkkaamatta. Typy sen sijaan teki muutaman hämyloikan, eli etujalat tulivat nätisti kehikkoon mutta takajalat pomppasivatkin yli! Nämä tuli kaikki palkattua normaalisti, sillä en kentällä tätä huomannut, vasta jälkikäteen videoita katsellessa. Jatkossa täytyy tarkkailla takajalkojen liikettä ja osumista, etujalat tuskin menevät yli mikäli takajalat osuvat :)

Olen myös erittäin tyytyväinen, että etenkin Turolla tänään tekeminen jatkuvasti parantui toistojen lisääntyessä. Typyllä tekeminen oli kokonaisuudessaan hieman tasaisempaa.

Videokoosteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti