9.11.2011

Onnistumisia ja fiilistelyä

Tämän viikon sunnuntaina meillä on Turon kanssa parsonien agilitymestaruuskilpailut, joita on pitkään odotettu ja jännitetty. Perhosia on ollut vatsassa erityisesti kontaktiesteiden osalta. Meillä on treensissä ollut aika vaikeita kuvioita, eikä superonnistumisia ole vähään aikaan tullut, mutta eilen tiistaina Turo oli aivan mahtavassa treenivireessä!

Suoritettiin kahta kahdeksan esteen ratapätkää. Ensimmäisen pätkä (1-8)  meni kerralla nappiin! Toisella kerralla otin koiraa enemmän toisen putken jälkeen haltuun, jotta saatiin hallitumpi hyppy vitoselle ja tiukempi kaarre kutoselle. Muilta osin nappi suoritus! Vautsi. Turolla mahtava työmoraali, että mä olin fiiliksissä!

Toista pätkää (A-H) lähdin suorittamaan ensimmäisen ratapätkän jälkeen tohkeissani. Koira oli vielä paremmin kuulolla, ja tsemppasi tosi hyvin. B esteen jälkeen piti tehdä puolivalssi, eli kääntää yläkroppaa reilusti koiraa kohti, jonka jälkeen lähettää C:lle. Tämän jälkeen pingoin minkä jaloista pääsin ehtiäkseni niistoon F:lle. Putkien välissä Turo vähän kysyi, että saako mennä, mutta muutaman yrittämän jälkeen vauhti vain kiihtyi. Niiston jälkeen persjättö G:lle, ja siitä koiran eteen lähettäminen viimeiselle esteelle. Turon suoritus oli ihan nappi! Ja eihän sitä voinut olla kun tosi ylpeä mun pojasta!

Treenisuorituksen jälkeen, kokeilin vielä A-estettä sekä puomia. Pariin otteeseen tehtiin molemmat yksittäisenä. Ei jännittänyt Turoa kumpikaan, vaan teki ihan niinkuin ulkona ollaan harjoiteltu! Olipa huojentunut fiilis, ku olen jännittänyt koiran kontakteja hallissa. Ilmeisesti siinä on ollut jokin pieni lukko tai erilaisuus mitä omatoimisissa harjoitteluissa, jonka Turonyt sitten  innostuksissaan unohti. Wautsi et mulla on hieno koira! :) Toivotaan että sama drive pysyy päällä koko viikon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti