2.10.2012

Kyllä nyt kelpiee!

Ollaan oltu taas melko hiljaisia blogipuolella, mikä johtunee siitä, ettei ole ollut juurikaan mitään kertomisen arvoista. Yhdet epikset käytiin pyörähtämässä ja kaksi hyllyähän sieltä tupsahti kisaavien radalta. Ekassa startissa kolmos esteenä oleva puomi tultiin sukkana alas, ei tietoakaan kontaktista! Hölkättiin puomin alkupäähän ja uusi yritys, samallalailla meni läpijuoksuksi. Ei siinä sitten muuta kun koira kainaloon ja odottamaan toista yritystä. Toka startti samaa rataa tyssäsi jälleen puomin sikailuun. Palautin koiran kontaktin sivusta, josta jatkettiin loppurata puhtaasti. Keinu hyvä, A:lta saatiin myös kontakti vaikka koira esteen huipulta ehti hieman kuikuilla naapuriradalle.

Puomi on ollut sitten koko syyskuun teemana ja nyt pari viime viikkoa Turo on oma-aloitteisesti hakeutunut tekemään puomia ja ottamaan kohtaktia. Sieltähän irtoaa namia! :D Tosi hienoja kontakteja on tullut ilman namialustaa, ajoittain pientä hiipimistä, mutta siitä en ota stressiä, pääasia että pysähdytään! Pääastäiskö me vihdoin tästä ongelmasta?

Ensi viikonloppuna olisi lauantaina kaksi virallista agilityradan starttia. Saapa nähdä miten saadaan maltti riittämään siellä puomin kontaktille. Toivotaan parasta! Jos koira rynnii niin sitten täytyy taas miettiä uusia niksejä. Tällä hetkellä luotto koiraan on aikaisempaa vahvempi :) Yhdet omatoimitreenit ehditään käydä hieromassa ennen kisapäivää. Jaiks!

Sitten pieni ylläri! Eli meille muuttaa marraskuun alkupuolella kelpie-tyttö Typy! Potras pentue syntyi maailmaan 21.9 ja masusta pullahti 3 narttua ja 4 urosta. Nartuista kaksi on ruskean värisiä ja yksi musta pienillä valkoisilla merkeillä rintamuksessa. Kasvattaja piti meitä hetken jännityksessä ennenkuin lupasi meille yhden nartuissa. On kiven alla nuo kelpie-nartut, mutta nyt on mulle varattu ihan oma tyllerö! :) Kyllä siis kelpiee ;)Kuva © Heli Nikander


Kuva © Linda Merk

Viikonlopun kisoista yritetään saada julkaisukelpoista videomateriaalia näytille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti