28.2.2013

Vihdoin uudessa osoitteessa

Täällä me ollaan vaikka ihan hipi hiljaa ollaankin. Treenaamiset on ollut remontin ja muuton takia melko vähäisellä panostuksella, mutta sitäkin enemmän ollaan lenkkeilty ja panostettu ulkona oleiluun. Turon ohjattu koulutus Koirakorjaamollakin saatiin päätökseen jonka jälkeen ollaan lenkkeilty aika paljon yhdessä, ei pelkästää yksilölenkkejä (Koirakorjaamostakin pitäisi kirjoittaa erillinen postaus jossakin vaiheessa ). Typy osaa oikein mallikkaasti yksin kulkiessaan remmikäyttäytymisen, mutta joukossa tyhmyys tiivistyy ja Turon läsnäolo saa neitosen edelleen höyryilemään. Kovasti kuitenkin treenataan! Nyt olen myös aamulenkeillä ja pidemmillä reippailulenkeillä ottanut Tyllerölle flexin mukaan, jotta meno on joutuisampaa eikä kaikki lenkit ole yhtä kouluttamista. Hienosti on mennyt!

Joitakin räpsyjä meidän arjesta. Iphonen laatu, mutta ehkä meidän menosta jotain selkoa saa :)


Melkoinen mahdottomuus saada nämä kaksi samaan kuvaan,
 ja sitten vielä saamaan järkevä kuva aikaiseksi :D
Hovikuvaaja olis aika kiva saada lenkeille avuksi!


Menoa ja meininkiä riittää!

Tollo ja tositollo pällistelee.

Täytettiin tässä mutama päivä sitten 5kk.


Käytiin me vähän cruisailemassa rautakaupoillakin :)
 Hyvin mahtuu häkkiin ainakin toistaiseksi. Sopu sijaa antaa ;)

Turo poseeraa <3

Vielä vähän lisää vilskettä kun on niin kiva juosta!

Uusista jutuista ollaan Typyn kanssa aloitettu seuraamistreenit niin että kävelen takaperin ja sitten ohjaan pennelin oikealle paikalle. Kivasti tulee suorassa muutamia metrejä, mutta ihan alkuvaiheessa ollaan vielä :) Olen myös tehnyt muutaman peruuttamistreenin, ja tämä otetaan nyt kunnolla työnalle. Muutamia kertoja ollaan käyty tyhjässä koirapuistossa treenaamassa ja kivasti Typy työskentelee ympäristöstä riippumatta. Kestää yllättävän hyvin häiriötä helpoissa tehtävissä, mutta sillon kun mitään ei tapahdu niin on se mahdottoman vilkas ja haluaisi kaikkien luokse hössöttämään :) HSKP:n pentukurssikin saatiin päätökseen ja sielläkin saatiin hyvää häiriötreeniä. Ei juuri opittu uusia juttuja, mutta oli silti hyödyllinen kurssi! 

Täytyy vielä mainita että Turon agilitytreeneissä Typylle jäi aikaa pieneen harjoitukseen. Typy suoritti ensimmäiset riman ylitykset - kaksi perättäistä "hyppyä". Tehtiin myös yksi pitkä suora putki ja pari siivekkeen kiertoa, meni ihan huipusti! Turolla on myös viime aikoina agilitytreenit sujuneet erinomaisesti. Ihän ällikällä sitä vaan ihmettelee herran taitoja, on se vaan niin pätevä! Viime treeneissä mun oli tarkotus pyytää kavereita kuvaamaan, mutta jotenkin se jäi. Jos ensi viikolla saisi treenivideoita otettua.

Toivottavasti jäisi nyt muuton jälkeen enemmän aikaa blogipäivittelyille niin sais pureuduttua yksittäisiin treeneihin hieman paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti