2.9.2014

Maltti olis valttia

Käytiin juoksentelemassa A:lla. Alkuun olin sopinut treenitreffit kaverin kanssa mutta aikatauluni muuttuivat niin etten ehtinytkään kaverin kanssa vaan piti tyytyä yksinään trenaamaan :( Olin sitten sen verran laiska että en jaksanut yksin säätää A:ta vaan molemmat koirat saivat luvan tehdä täysikorkeaa A-estettä. Turon kanssa olisi ollut syytä malttaa vielä nostokorkeuden kanssa vaikka ihan ok nätisti herra estettä suoritti, mutta kuitenkin selkeästi huonommin kuin edellisellä kerralla, jolloin A oli maxipöydän päällä. Ensi kerralla Turolle siis vielä vähän matalempi harjakorkeus!

Turo siis tuli ihan nätisti laukalla boxiin, mutta ottaa harjan jälkeen raviaskeleita tai jotain laukan/ravin sekoitusta. A näyttää ihan sujuvalta, mutta ideaalihan olisi että harjalta laskeudutaan A:n alastulo kahdella laukalla. Rentoutta tekemiseen on tullut, mutta epävarmuus liian nopeassa nostossa näkyy kun ei laukkaa alastuloa kokonaisuudessaan. Matalemmalla esteellä kuitenkin aikaisemmin laukkasi! Turoksi kuitenkin ihan jees, ja pysäytystä ei tarjoa enään ollenkaan joten tyytyväisiä on oltava :) Hieman alemmas boxia saisi osuma tulla, koska muutamalla toistolla osuu kehikkoon tai astuu päälle. Treeniä treeniä.
Typy sen sijaan oli taas niin rakkauspakkaus <3 Ihan mielettömiä osumia. Haettiin vauhtia putken ja hypyn kautta. Jättäydyin ohjauksessa taakse, tein A:n edessä valssa ja persjättöä ja kaikki toimi! Ihan loistavan näköistä työskentelyä Typyltä :) Tosin hieman peräänkuulutetaan sitä malttia ja keskittymiskykyä. Olen tähän asti jokaisen kierroksen alussa ottanut vähintään yhden toiston lyhyellä vauhdilla, noh tänään tokalla kierroksella jätin vauhdittoman suorituksen ottamatta ja tultiin suoraan vauhdilla. Typy lensi harjan pitkälle ja tuli etutassuilla kontaktipinnalle ja heitti kuperkeikan! Kyllä mä säikähdin! No Typy nousi reippaasti ylös, ravisteli hiekat ja hölmistyneenä katsoi mua. Ravuutin Typyä ympäriinsä, eikä mitään. Pari A-toistoa otin perään ettei jää mitään kammoa ja tosi siististi teki! Sitten jätin siihen ja lähdettiin oikein pitkälle verkkalenkille. Typy liikkui täysin normaalisti ei tietoakaan tärskystä. Kotona annoin magnesiumia ja nyt pari päivää palautellaan ravilenkeilla ja seurataan liikkumista. Varmaan ainakin hieroja olisi syytä tuon mätkähdyksen jälkeen varata. Toivottavasti neiti otti nyt opikseen eikä jatkossa liidellä ihan näin korkealiitoisesti.


                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti