11.9.2014

Ympyrällä juoksua

Käytiin juoksemassa A:ta. Tällä kertaa rakensin A:n ympärille laajan voltin, jolloin este päästiin juoksemaan kahteen kertaan ennen palkkausta. Tällä kertaa A-esteenä oli myös eri kentän hieman eripintainen ja erivärinen A, joka loi omaa variaatiota harjoitteluun.

Typy teki ensin, ja video puhukoon puolestaan se on MIELETÖN <3 Jokaisella kerralla osuu ja tällä kertaa tekemisessä oli myös malttia! Este ylitetään aivan harjaa nuollen eikä mitään pepun yliheittoja tai puoli holtittomia suorituksia. Ainut silmiin pistävä oli että kun juoksimme vain samaan suuntaan niin Typyn liike alastulolla ajautui minua kohden. Toisella kierroksella laitoin namikupin palkaksi eteen valmiiksi ja saatiin korjattua Typyn liike jälleen keskelle estettä.
Turon kanssa tämä projekti sen sijaan seilee hieman edes takas. Välillä näyttää jo ihan hyvälle mutta toisinaan epävarmuus näkyy vahvemmin. Tänään Turon ensimmäinen toisto oli ihan kohtuullinen vaikka ei se vaan laukkaa alastuloa kokonaan :( Tokalla se hyppäsi kehikon yli ja mä menin siihen toteamaan "oho". Iso virhe! Turohan sitten alko empimään että mitäs nyt, enkö mä saakkan juosta? Seuraava toisto onkin ihan kamalaa jarruttelua. Haettiin itsevarmuutta pelkkää alastuloa juoksuttamalla ja sen Turo tekee hienosti laukalla ja vauhdikkaasti. Vaikka jopa lähettäisi aivan harjan päältä! Kokonaisen esteen kohdalla on kuitenkin vielä epävarmuutta.. kaksi viimeistä kokonaista estettä olivat Turon näköisiä mutta kyllähän se ravaa ennen kuin viimeisen loikan kehikon läpi ottaa laukalla.
Loppuun pitkästä aikaan yksi puomi! Etenee kokoajan ja ilme on hyvä, vaikka tämäkin ravissa! Tosin toisto otettiin treenin lopussa viimeiseksi, siihen nähden kiva suoritus :) Tästä jatketaan!
Lopuksi! Typy nappasi viime viikonloppuna ensimmäisen sertinsä näyttelystä! <3
NUO ERI NUK1 SA PN2 SERT

1 kommentti: