18.12.2014

Vuoden vikat treenit!

On ollut melko intensiivinen treenisyksy sekä alkutalvi. Typyllä pyörähti sekä viikkotreenit käyntiin syyskuussa että Fitdog lokakuussa. Lisäksi ollaan treenailtu viikoittain omatoimisesti. Treenejä ja touhuja on siis kertynyt viikkoihin. Turo sen sijaan on treenannut ohjatusti vain muutamia yksittäisiä kertoja, omatoimisesti ollaan kylä hinkkailtu, lähinnä sitä juoksuA:ta jonka projekti edelleen jatkuu :)
Huomenna meillä starttaa auto kohti Leviä ja muutoinkin tuntuisi olevan sopiva rako antaa koirien huilata hieman agilitysta. Tiedossa olisi nyt parin viikon mittainen treenitauko - lenkkeillään ja temppuillaan senkin edestä ;)

Tänään käytiin aamusta hallilla tekemässä vielä viimeiset pyörityksen ennen "lomaa". Typy teki kaksi harjoitusta hyppytekniikkaa ja voi miten maltillinen ja keskittynyt se olikaan! Hyvää tekemistä :) Ja loppuun humputeltiin minihypyillä pieni ratapätkä :) Videolla näkyy radan loppuosuus kun puomi ei mahtunut kuvaan. On siitä vaan tullut niin hieno ja taitava! Testasin myös kepeillä vedätystä, selkästi on neiti kypsynyt ajatukseen ja upeasti pujotteli loppuun vaikka mamma spurttaili edellä :)Turolla ohjelmassa oli, mitäpäs muutakaan kuin juoksuA:ta :D Homma lähti niinkin sujuvasti käyntiin että kolme huonoa suoritusta. Laukkaa kyllä nätisti kahdella mutta ei osu kontaktille tai osuma on onneton maksimissaan puolen tassun kokoinen. Herra jäikin näistä setesitä ilman palkkaa. Kaivettiin apuvälineeksi mustekala ja sieltähän tuli kolme ihan loistavaa suoritusta :) Apuvälineen pois ottamisen jälkeen vielä yksi huti, josta ei palkkaa mutta annoin koiralle mahdollisuuden korjata ja niinhän se korjasti! Jes! :) 
Tokalla pätkällä vaihdettiin suuntaa ja seassa on erilaisia suorituksia, niin osumattomia toistoja, rytmirikkoisia toistoja ja nappisuorituksia. Selkeästi Turo ottaa vielä vähän nokkiinsa jos huomautan tynkäsuorituksista ja tarkkana herrana sitten rikotaan rytmiä raville tai tullaan alastulo kolmella laukalla tms. Katkaisin rytmirikkoista suorittamista avustamalla yhden toiston mustekalalla joka olikin oikein hieno suoritus! Tällä sain taas katkaistua suoritusta soljuvammaksi ja ihan vikana toistona saatiin ihan nappi jackpot jota hieman hidastin videolle ;) Parempaan suuntaan mennään ja kokoajan tulee enemmän sellaisia suorituksia joita itse A:lle haluankin. Sitkeästi vain töitä niin eiköhän se sieltä vahvistu. Annetaan Turon haudutella asiaa nyt pari viikkoa, toivottavasti lihasmuistiin jää tuo viimeisin suoritus :)
Turo ja Typy toivottelee kaikille Rauhallista ja Rentouttavaa joulua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti