6.12.2012

Itsenäisyyspäivä on meillä koirapäivä!

Ihana vapaapäivä, ja tottakai päivä buukattu täyteen ohjelmaa koirien kanssa, huippua! Aamulla nukuttiin pitkään, Typy käytettiin vain aamuvarhaisella hädillä ja iskettiin hieman ruoaa napaan ja johan nukuttiin puoli yhteentoista, luksusta!

Kun oltiin unihiekat pyyhitty silmistä niin Typy matkaan ja suunta kohti Fallkullan kotieläintilaa. Siellä moikkailtiin alkuun kaverin seropia Olgaa, joka on jo melko iso tyttö, kaksinkertainen Typyli! :D Vähän meidä tyttöä jänskätti ison pennun koheluus, mutta nätisti tapaaminen sujui. Käveltiin yhdessä kotieläintilan pihaan, jossa ensimmäisenä käytiin moikkaamassa lehmiä. Typy teki tuttavuutta Jäkkärä-vasikkaan. Kiinnostus oli molemminpuolista. Jäkkärä toi turpansa aidanraosta ulos ja Typy antoi nuuskutuspusun! Ihana :D Tästä ei saatu kuvaa, olis ollu niin söpö <3 Isommat lehmät oli jännempiä kun ne puhisi, mutta niihinkin tutustuttiin turvallisesti mamman vierestä.

Typyli moikkailee Yövilkkaa. Molemmat ihmettelvät toisiaan :)


Sitten katsellaan hieman lähemmin isoja valkoisia, mutta turvallisesti sylistä ;)


Käveltiin alalaitumelle katselemaan hevosia, mutta ne olivat niin kaukana meistä laitumen toisella laidalla ettei päästy tekemään tuttavuutta, toiseen kertaan. Navetassa pyörähdettiin nopeasti. Moikattiin possuja ja vuohia. Ihmiset on tietty kova juttu kanssa!

Päivällä käytiin lounastamassa vanhempieni luona. Kolme koiraa rälläsivät, tai no yksi vahti lelujaan, yksi oli sivustakatsojana ja yksi hääräsi jokapuolella. Siitä voi sitten lähteä arvailemaan kuka on kuka :D Lopulta koko jengi simahti ja rauha oli talossa hetken aikaa.

Itsenäisyyspäivälounaalta ajeltiin hetkeksi kotiin lepäämään. Pilkottiin nakkia mukaan ja eikun suunnaksi Vuokkoset Areena ja agilityepikset. Rata oli ihan mukavan oloinen, muutama minua askarruttava kohta lähinnä tiukkoja käännöksiä ajatellen. Turo kun helposti valuu ja valuu, enkä osaa korjata.. Pääosin kuitenkin melkosta rällättämistä ja kaahailua. Puomia ei ollut, mikä hieman harmitti. Se on meille se kaikista vaikein este. 

Ekaan starttiin tuli TAAS kiire. Oltiin ensimmäisenä lähdössä ja tuomari sanoi minulla olevan hyvin aikaa hakea koira.. no eipä ollut. Turo siis hieman unisena radalle eikä parhaassa terässä. Vauhti ei ollut ihan omalla tasolla, vaikka reippaasti edettiin. Kepeille vienti oli hieman hankala, vauti oli kova enkä ollut lainkaan auttamassa koiraa, joten sujahdettiin tokaan väliin. Muuten puhdasta menoa, vaika hieman liikaa turhan pitkiä kaarroksia. Kontaktit ihan superr!! Palkkasin tietoisesti, eikä otettu radoilta tulosta. Tokassa startissa vauhti oli kohdallaan, mutta vaikka yritin olla tarkempi keppejen kanssa niin taas tokasta välistä sisään?? Muuten puhdasta menoa. Kepit siis oli tänään murheenkryyni. En ole kuitenkaan huolissani, koska kontakteja mentiin treenaamaan ja nehän meni nappiin! Videon ekalta radalta laitan kunhan saan sen latattua Youtubeen :)

Startin jälkeen otettiin Typy hieman katselemaan hallin melskettä. Se ei kyllä välitä melusta yhtään, superreipas! Voisi kyllä kuunnella minua hieman tarkemmin :D Häiriössä tuppaa menemään hieman korvat lukkoon kun kaikki on vaan niin siistii! Ihmisiä tietysti tuli ihastelemaan neitosta, ja Typyhän sädehti ja intoili keskipisteenä olostaan minkä kerkesi :D Pieni leikkihetki ja muutama istumis- ja maahanmenoharjoitus ehditiin ottamaan, mutta hyvin vähän. 

Paikalla oli myös koirakuvaaja Oliver Beaslas. Turo ja Typy kävi molemmat poseeraamassa kameralle. Sivusilmällä vilkuilin, niin oikein upeita kuvia tuli. Saan vedokset varmaankin parin päivän sisällä sähköpostiini. Täytyy katsoa minkä kokoisia kuvia hän minulle lähettää. Niistä voi sitten päättää, jos jostain haluaa teettää tarkempia ja isompia kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti