2.12.2012

Pakkassunnuntai


Tänään on ollut ensimmäinen kunnon pakkaspäivä. Aamulla nukuttiin pitkään ja kun herättiin niin takit päälle ja lenkille! Typy on kyllä niin huvittava haalarissaan! Neitonen senkun kasvaa ja vahvistuu, eikä pakkanen tunnu haittaavan ollenkaan. Varsinainen sissi. 10 viikkoispunnituksessa vaaka ylitti jo 5 kiloa! Siellä 5,4 kilon hujakoilla liikutaan. Säkäkorkeutta ei ole mitattu, mutta vielä ei ylletä Turon mittoihin. Laitetaan vähän kuvasaldoa koiruuksista aamulta.


Ahmatilla on selkeästi yksi asia mielessä luoksetullessa...Tässä hieman edustavempaa. Täytyy kyllä todeta, että tumma koira on niin paljon vaikeampi kuvattava.Molemmat namisankarit. Katse tiukasti herkussa. Vielä on ärrieri isompi. Vaan ei kauaa..Viikonloppuna on lisäksi treffailtu Typyn siskoa Briaa. Tavattiin lauantaiaamuna kirpakassa pakkasessa Tuomarinkylässä. Siskosten jälleennäkeminen oli suloinen, pusuteltiin <3 Hieman sitä intouduttiin painimaankin, mutta kylmä ilma selkeästi häiritsi, etenkin Briaa. Meidän paksunahkaa ei paljoa kylmyys haitannut, mutta  toki haalari on perusmanttelia suojaavampi. Aivan ihana suloisuus tämä Bria. Sisaruksissa on samaa näköä, mutta on Bria selkeästi tyttömäisempi ja sirompi meidän pikku sumopainijaan verrattuna ;)
 Painia, painia...


 Ja lisää painia.

Kotona ollaan jatkettu treenirintamalla. Samoja peruskaukotreenejä ja alustalle menoa. Nyt on kyllä kontaktialusta hienosti hallussa, vielä kun saisi pyörimisen toimimaan, se on seuraavaksi työnalla... helpommin vaan sanottui kuin tehty. Turo osaa myös pyöriä alustalla, tosi joudun itse liikkumaan myös, pelkällä käsimerkillä ei toimi. Sitten täytyisi keksiä miten se sivulletulominen yhdistetään tuon alustan kanssa? Yritetäänkö koira saada vain pyörähtämään itseään kohti ja kun lähestytään oikeaa paikkaa niin naksu ja palkka?

Tänään on myös aloitettu metalliesineeseen -lusikkaan- totuttaminen. Palkkailen lusikan haistelusta, muutaman herran käytettiin vähän hammastakin. Idea alkaa selkiytymään :) Turo sen sijaan näytti hapanta naamaa lusikalle :D

Ensi viikolla olisi tavoitteena ehtiä piipahtaaan Fallkullassa tutustumassa kotieläimiin - lehmiin, vuohiin, lampaisiin ja tietysti hevosiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti