4.12.2012

Lumisankarit

Loppuviikoksi on luvattu pakkasten hellittävän, jee! Ei tarvitse joka ulkoilukerralle pukea pikkuneitiä haalarisankariksi. Onhan se kieltämättä melko huvittava näky. Tänään käytiin pennelin (ja haalarin) kanssa kaksistaan ulkoilemassa. Otettiin hieman leikkiä narupallolla ja lisäksi naksuttelin sivulla kulkemisesta. Typy hokasi oikean seuraamisen paikan heti, ja siinä käveli tapittaen intensiivisesti silmiin :D Ihan omatoimisesti se oikeaan paikkaan tuli ja minä syötin nakkia. Ihana pikku toko-tyttö!
Muutama ihmisenkin ohitettiin, mutta tällä kertaa nakit veivät voiton, vaikka yksi mies yritti sabotoida meidän harjoitusta maiskuttelemalla Typylle..

Aamutreeninä kotona otettiin kosketusalustalle menoa sekä lusikkatreeniä. Edelleen takkuaa se pyöriminen alustalla vaikka kestoa ollaan saatu ihan huomaamatta alustalla seisomiseen mukaan. Saan Typyn pyörimään muutami askeleita mikäli pidän namikättä melko lähellä ja itse liikun vähän. Haluaisin sitä liikettä kuitenkin ilman namikäden apua, mutta silloin Typy hyökkii minua päin alustalta ja alkaa haukkua. Harjoitukset jatkuu :) Lusikan kanssa sen sijaan ollaan edistytty nopeasti, Typy oikeein ahmaisee lusikan suuhun! Keskeltä kiinni - naksaus ja nappula.

Kun Typyn kanssa ulkotreenit oli valmiit niin nappasin Turoliini, alustan sekä pari tennispalloa. Kierrettiin pieni lenkki, jonka puolessa välissä otettiin muutama pallonhaku alustalta. Alkuun pallon kanssa lähdettiin lumipenkkaan kaivuuhommiin, mutta palautin herran maanpinnalle ja näytin että minulta löytyy nakkia niin jo alkoi palautukset sujua. Otettiin muutama pallonhaku ja suora palautus, joka jälkeen kotiin lämmittelemään.

Turoa kuvailin lenkillä ja Typyn kanssa otettiin muutama kuva takapihalla, jottei jokakuvassa poseerata haalarissa :)


Hörökorva Turo. Kuva ois melko täydellinen ilman tuota perässä laahaavaa hihnaa. Turvallisuussyistä en laskenut ärrieriä irti, sillä hiihtäjiä oli jo ilmestynyt ympärille pörräämään...


Kyllähän se yleensä luokse tulee, mutta...


Pikku keepityttö 10,5 viikkoa.
Poseeraus on hallussa, mutta nopeasta keepiksestä on lähes mahdoton ottaa muita kuin istumakuvia.2 kommenttia:

  1. Nonni, hienoa tuon lusikan suhteen! Sit ostat messarista sen pienimmän metallikapulan;)

    Söpöjä kuvia:)

    VastaaPoista
  2. Joo pitää mennä messariin shoppailemaan! :D Sain mulle Narrin omistajan ja pari Saran kaveria seuraksi. Mennään vähän katsomaan pm-tokoa, jos sieltä imis jotain vaikutteita ja motivaatiota! :D
    Ja ostoslista on liian pitkä.. koirien joululahjat, sitten just jotain tokojuttuja vois hankkia valmiiksi - metalli- ja puukapula? :)

    VastaaPoista