3.1.2013

Torstaipäivä videoin ja kuvin!

Tänään nautiskeltiin koirien kanssa valoisasta aamulenkistä ilman muita lenkkeilijöitä, sillä tänään oli mun kotiopiskelupäivä eikä kiire minnekään. Huonojen kelien vuoksi lumet ovat alkaneet sulamaan ja Siltamäen hiihtoladut ovat menneet huonoon kuntoon. Täydellistä koiren lenkitystä ajatellen! Mentiin rämpimään hankeen ja pystyin pitämään koiruuksia vapaana. Typyllä tosin varmuuden varalta remmi perässä..

Tyllerö ja Jäpikkä painaa menemään:Iltapäivällä oltiin Typyn kanssa vielä pentutreffeillä tuossa Siltamäen urheilupuistossa. Paikalla oli neljä melko samanikäistä pentua, kaikki eri rotua :) Yksi irlanninterrierinarttu , parsonuros sekä australianpaimenkoiran ja bordercollien risteytysuros. Tässä kuvin pentujen riemua ja irtiottoa.

Olen huomannut, että Typy on alkuun arka uusien koirien kanssa. Nykyään se saattaa haukahtaa koirien tullessa liian läheltä vastaan, vaikka Turokin olisi vierellä rauhassa. Kun se pääsee rauhassa tutustumaan niin jännitys laukeaa ja pentu on reipas oma itsensä. Nyt täytyy vain paljon tapailla kivoja koirakavereita, ja siihen tällaiset pentutreffit ovat ihan mahtavia! Kuten kuvista huomaa, niin vaikka Typy oli reippaana ja häntä pystyssä pentujen kanssa, niin kokoajan oli niskavillat leijonanharjanlailla kohollaan, eli pieni jännitys taisi olla kuitenkin päällä. Tätä täytyy vain nyt rakentaa :) 

Kivaa oli treffeilla ja jos vain päästään niin sunnuntaina mennään jollain kokoonpanolla uudelleen!

Loppuun vielä pyörimään kaikki Canon-juvaalbumiin lisäämistäni kuvista. Kameran käyttö on vielä harjotteluasteella, mutta ehkäpä niistä selkoa saa ;) Pyörivää kuvanauhaa klikkaamalla pitäisi päästä albumiin tarkastelemaan kaikkia kuvia :)

                              

4 kommenttia:

 1. Ei vitsit se on jo iso! Ois kiva nähdä se taas piakkoin:) On myös aika vakuuttava toi Typyn harjas kyllä:D

  Ps. Pakko sanoa että näyttää vaaralliselta toi hihna perässä remuaminen. Nimim. huonoja kokemuksia jo pelkistä pannoista kaulassa kahdella leikkivällä koiralla :(

  VastaaPoista
 2. Aika pitkälti ne Turon kanssa kävelee nätisti vapaana, aina tommonen alkuriehuminen. En vaan luota täysin tohon pentuun jos ollaan liikkeessä. Oon sitten puntaroinut vaihtoehtoa pentu irti vs. remmi perässä. Pentutreffeillä otin pannan pois, kun muistin sun varottelut ;) Olis pitäny huomauttaa muidenkin pentujen omistajia.. mutta moni varmaa pelkää pannan poisottamista aidattomalla alueella..

  Voisi kyllä nähdä piakkoin! Nyt kun Typykin jaksaa jo liikkua enemmän ja virtaa tuntuu riittävän niin voisi mennä vaikka Fallkullaan tai tähän Siltamäkeen lenkille. Vai onko Narri sun mielestä vielä liian raju tämän pennelin kanssa?

  VastaaPoista
 3. On liian raju:D Ei osaa yhtään varoa pennun kanssa. Mutta oishan tässä semmonen ystävällinen koirakaveri vaikka silleen et pentu vapaana ja Narri hihnassa:) Komennetaan se olemaan kiltti!

  Oon ens viikon Italiassa, ollaan sit sen jälkeen taas tarkemmin yhteyksissä:)

  VastaaPoista
 4. Joo palaillaa sen jälkeen :) Kivaa reissua!

  VastaaPoista