8.8.2014

Hyppytekniikkaa ja pientä ratapätkää

Ollaan Typyn kanssa käyty kesän alusta asti Ulla Kaukosella hyppytekniikkatreeneissä kerran viikossa. Alkukaudesta Typyllä nousi kovasti pää ylös hypyillä ja tehtiin etupainoisia loikkia heti kun esteet vähänkään nousivat. Nyt alkaa hiljakseen näkymään valoa tunnelin päässä ja suoritusten tasalaatuisuus on vähitellen alkanut nousta ja myös pään asento parantumaan :) On niillä hyppyharjoituksilla vain apua asiassa!
Hyppytekniikan parantumisen lisäksi olemme saaneet hyötyä mielestäni myös tarkkuuteen ja malttiin, hyvä niin!

Ensimmäisen kerran saatiin kuvausmateriaalia kasaan nyt noin reilussa puolessa välissä hyppytekniikka jaksoa. Olisi mielenkiintoista jos vertailumateriaalia olisi alkutaipaleelta... Nopeastihan tuo neitokainen tuolla vilahtaa (olis voinu vähän hidastaa videota) ja omaan silmään näyttää ihan hyvältä ja myös Ulla ensimmäisiä kertoja pystyi kehumaan Typyn suorituksia. Vielä on hiottavaa mutta tässä treenissä tekniikka alkoi jo edes hieman näyttää siltä miltä pitäisi. Jes!

Loppuun hieman pientä ratapätkää joka jää vähän videolla kesken kun puhelimen muisti loppui, hups :D

+ Vastakäännös toimi, alkuun jopa liian tiukasti ;)
+ Paikallaolo hyvä
+ Irtoaminen :D
-  Rengas vielä epävarma ainakin häiriössä ja kaarteessa (miten niin putkihullu!)
-  Ei lue ohjausta tiukasta kaarroksesta --> tulee jaloille

Videolle ei tulleet viimeisimmät pätkät joissa namikuppi oli renkaan jälkeisen hypyn takan vahvistamassa kaarrosta, toimi! Näitä treenilistalle. Pikkuhiljaa jos niitä rata/tekniikkatreenejäkin ehtisi tekemää kaiken muun pikkusälän lisäksi :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti