27.8.2014

Mä oon niin mielissään!!

Oi että mitkä juoksuA-treenit koirien kanssa! Sain seuraa treenikentälle, joten palkkaus- ja analysointiapua löytyi ja oli myös kiva katsella muiden treenivaiheita :) 
       
Typy teki tänään ensimmäistä kertaa A:ta täyskorkeana ja Turon kanssa teemana oli "rikotaan vanhoja toimintamalleja ja rutiineja".  Meni kyllä ihan nappiin nämä treenit molemmilla. Typy oli keskittynyt ja skarppi ja Turossa taas oli sopivasti ruutia ja leikki taas todella hyvin ja innolla.

Alkuun Typylle taas muutama pelkkä alastulo namilla fokuksen ja keskittymisen aikaansaamiseksi. Sitten ensin pari lyhyeltä etäisyydeltä tehtyä lähetystä A:lle ja pari hieman pidemmältä. Kaikilla kerroilla osui hyvin kehikkoon! Yhdellä kerralla astui kehikon päälle, mutta seuraavilla kerroilla korjasi taas tarkasti osumat keskelle. Toisella kierroksella tehtiin 5 toistoa, joista kaksi ei tullut videolla. Tällä kierroksella haettiin kunnolla vauhtia putkesta. Hieman rytmityksen ja vauhdin kanssa on vielä hakemista ja pari ilmalentoa tultiin selkä kaarella, mutta korjasti viimeiselle toistolle ihan mielettömän hyvin!  Super tyttö <3


               


Turon kanssa otettiin ensimmäisellä kierroksella matalin muurin pala A:n alle tueksi, eli A oli ihan aavistuksen koholla. Lisäksi laitoin tuttua A-esteen suoritusmallia rikkomaan pumpperit sekä ylösmenokontaktipinnan rajalle että A:n harjalle. Viime treeneissä täysin maassa olevaa A:ta juoksi noilla apuvälineillä hyvin. Homma toimi pumppereiden kanssa kuin rasvattu! Ekalla kerralla juostiin loikattiin jopa oikein yli! Koko treenin Turo teki hyvällä ja rennolla mielellä ja mun mielestä ajatusta jarruttamisesta tai kokoamisesta ei ollut nähtävissä.
Tokalle kierrokselle uskasin korottaa A:ta reilusti ja edelleen hyvällä ja rennolla asenteella! Pumpperit saivat olla myös tässä korkeudessa apuna. Huomasin että suoritusvarmuudessa oli kuitenkin eroa riippuen juoksenko A:n oikeaa vai vasenta puolta. Oikealla puolella kaikki toistot oli siistejä, vasemmalla oli hieman epävarmempia, liekö sattumaa vai olisiko tosiaan koiralle toinen vaikeampi. Selivinnee ensi treenikerralla. Tästä on hyvä jatkaa. Olisiko jokin klikki auennut? :) Huippu poitsu Turo!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti