20.8.2014

Juoksu A projekti, neljännen viikon startti!

Katselin treenipäiväkirjasta että kolme viikkoa on menty Projekti JuoksuA:ta eteenpäin ja neljäs viikko starttasi eilisillä A-treeneillä. Takana 11kpl erilaisia boxitreenejä ja nyt 2 kertaa ollaan käyty soveltamassa oppimaamme A-esteelle.

A:n kulma nousi melko huomattavasti ensimmäiseen verrattuna, mutta ehkei tarkotus olekkaan hinkata kovin montaa kertaa kovin matalalla vaan melko nopeasti noustaa harjaa jyrkemmäksi. Molemmilla koirilla toimii hirmu hyvin alastulolta lähettäminen namin tai lelun perään. Tekevät siististi ja namin kanssa myös Typy keskittyy superisti. Typyllä vauhti on kovaa ja rytmi hyvää myös kokonaisella esteellä, ei jarrailla tai emmitä yhtään. Turolla näkyy tosi voimakkaasti se on-off ja kovasti nyt mietin millä saisin sen päästä purettua vanhan ajattelumallin? Kokoaminen ja vauhdin hidastaminen on selkeää ja alastulo tullaan poikkeuksetta 3 laukalla, ellei jopa rikota raville.

Eilen vauhdin kasvaessa Typy teki kaksi megaloikkaa koko kehikon yli. Sain jätettyä palkkaamatta. Korjasi heti seuraavalla toistolla osumaksi! Huomasin tosin että virhesattumusten vuoksi panttaan palkan heittoa ja Typyn linja alastulolla kaartaa voimakkaasti omaan suuntaani. Ensi kerralla voisi kokeilla apuohjaajalla olevaa etupalkkaa fokuksen saamiseksi kunnolla suoraan eteen. Voisin myös yrittää rohkaistua palkan heitossa, Typy kuitenkin reagoi jos huomaa minun olevan tyytymätön suoritukseen eikä tällöin ota palkkaa.

Turon kanssa pohdin että pitäisikö ensi kerralla kokeilla juoksuttaa ihan maata pitkin olevaa A:ta? Tosin havaitsin viime treenissä että Turo juoksee näkyvän namin perässä ihan hyvin (lelua jää patoamaan eikä ole niin kiinnostunut koska on epävarma). Eli isoja juustopaloja ja niillä vain toistoja, jos klikki aukeaa?

Hieman alkaa jo illat hämärtymään, mutta kyllä videoista idea tulee selville. Niin ja tosiaan tuo vapautus sanan hokeminen Turolle ei näytä tehoavan. Kokeillaan ensi kerralla vain pari napakkaa vapaa-vapaa käskyä :D


Treenit jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti