2.3.2011

Kevät tulee!

Ihanaa aurinko on paistanut tänään koko päivän ja mittarikin näyttää jo plussan puolelle! Miten ihanan hyvälle tuulelle tulee lenkkeillessä kirkkaassa ja lämpimässä kevätsäässä!

Ollaan käyty melkein joka päivä koirapuistossa leikkimässä ja tutustumassa uusiin koirakavereihin. Turo tykkää kovasti ja heti kun ollaan kävelemässä koirapuistolle päin niin remmi alkaa kiristymään. Puistossa on kyllä välillä ollut koiria, jotka ovat ottaneet Turon silmätikuksi ja härnänneet ja pörränneet perässä, mutta meidän pojalla on pitkä pinna ja melko kauan se sietää kiusantekoa ennenkuin antaa takaisin :D

Tänään oltiin valokuvailemassa puistossa kahdestaa ja harjoiteltiin pallon luovuttamista, kun agitreeneissa en voi leluilla palkata kun poju lähtee juoksemaan kun suuremmankin saaliin kanssa pitkin hallia! Ulkona lelun anataminen sujui hyvin ja Turo toikin palloa omaehtoisesti minulle uudestaan heitettäväksi. Eiköhän se treenillä ja kun kokemusta karttuu niin opi paremmin luopumaan leluista.

Ollaan nyt pentujen agijatkokurssilla ja hienosti on mennyt! Ollaan jo tehty pientä rataa, jonka Turo suorittaa hienosti kuhan ohjastaja muistaa omat liikkeet ja koiran opastamisen :) Melkosta jumppaa molemmilla, ja kuntoilun lisäksi molempien aivot höyryävät!






2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, Turo on kyllä pelkkiä sääriä meidän matalahkoon Jeppeen verrattuna. Sitä jäin miettimään, että minkä korkuisilla esteillä te hyppäätte agilityssä, sillä esim. meillä agilityn alkeiskurssien ikäraja on 12 kk (jotta koiran kasvu on riittävän pitkällä turvallisen hyppäämisen näkökulmasta). Vai ootteko hypänneet vielä ollenkaan (en huomannut katsoa edellisistä postauksista).

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia pienestä miehestä! Missäköhän päin asustatte? Jos teilläkin on plussalla mittari, ette voi olla kaukana:)

    VastaaPoista