18.9.2014

Ratatreeniä, turhautumista ja mietteitä

Viikko jäi taukoa A:n treeneistä ja tänään oli pakko raahautua Ojankoon vaikka itse olen kovin flunssainen. Tämän viikon sunnuntaina osallistutaan Turon kanssa parsonien mestaruuskilpailuihin ja ensi viikolla onkin jo piirinmestaruuskilpailut! Piti päästä testaamaan A:ta Turon kanssa tositoimissa vaikka ei se treeneissä ole nyt viime aikoina edistynyt, tulevien kisojen takia ei ole auttannut kuitenkaan peruutella.

Videolta näette itse että melko surkeahan se on :( Turo on niin kovin herkkä ja tietyllä tapaa "kiltti" ettei se millään rohkene juosta A:ta kunnolla. Ensimmäisellä koko A:n alastulossa tuli edes hieman sujuvammin videolta näkyy että venyttää ja käy osin kehikossa, menen taas sanomaan "oho" kun luulin loikkaavan, mutta Turo olisi ollut syytä palkata ko. suorituksesta...ihan itseluottamuksen vuoksi. Seuraava toisto taas on ihan hissuttelua...

Pelkän alastulon lähetyksissä kun ei ole mitään ongelmaa! Ainut positiivinen asia on se, että vaikka Turo nyt hiipii ja hissuttelee tuolla ylhäällä niin suurimmaksi osaksi se sentään osui kontaktipintaan vaikka ottaakin osuman kovin ylhäällä. Meillä on nyt noin viikon sisään tiedossa useampi kisarata, sunnuntaina parsonmestiksissä agirata, ensi maanantaina tehisepiksissä agirata ja sitten piirinmestiksissä varmaankin 2x agirata + 1 hypäri. Nämä yritän saada videoitua ja katsostaan minkälainen suorius kisoissa saadaan. En oleta että se siellä yhtäkkiä laukkaisi hyvin, kunhan tekisi suht sujuvasti eikä ottaisi virheitä. Kisojen jälkeen todennäköisesti on vielä jatkettava kisataukoa ja laskettava A:n harjaa reilusti jotta saan Turon laukkaamaan koko esteen. Ilmeisesti on hyvin varovasti lähdettävä nostamaan A:n korkeutta. Katsotaan löytyisikö sitä kautta apua tuohon empimiseen.A:n lisäksi juostiin valmiiksi eilisiin epiksiin rakennettua kisarataa kun ei varsinaisiin kisoihin eilen päästy. Tuli tehtyä kaikki kontaktit radalla varmaan 2kk tauon jälkeen. Eikä muutoinkaan ole juuri ratatreenejä nyt ehtinyt tekemään. Keinu oli super, ekan puomin juoksi läpi mutta loput toistot olivat jopa oikein hyviä! Radan tekeminen oli sujuvaa ja helppoa, jonkin verran tarjoili kepeillä toista väliä sisäänmenoon.. huomaa että nyt on ratatreeni ollut vähissä kun pientä huolimattomuutta mutta toistoilla tämäkin tuli kyllä kuntoon. Turo on vaan niin <3 Oi kun noin kontaktit saisi varmoiksi ja nopeiksi...

Typyn kanssa otin pari ekaa toistoa ilman kehikkoa.. olisi ehkä pitänyt tauon jälkeen aloittaa kehikon kanssa ja loppuun pari toistoa ilman, mutta menihän se näinkin :P Eka toisto on ihmeen varovainen, mutta toisaalta mielummin nyt näin kun niitä överiräiskyttelyjä. Ja alhaalla vastassa oli seinä johon saattoi myös reagoida? Tokalla toistolla ottaa ain yhden pienen laukan ja sitten yli. Kolmas ilman kehikkoa osuu, mutta hieman ylös tulee. Tämän jälkeen viritin kehikon, jotta saatiin hieman varmuutta ja tuttuutta. Teki ihan ok, vaikka ehkä normaalista poiketen huolimattomampi. Myös yksi yliloikka, joita ei ole harrastettu aiemmin.

 Typyn A:lla näkyy kyllä ehkä hieman epävarmempi suoritus kuin mitä se jo muutama kerta taaksepäin oli? Parin viikon takainen kuperkeikka on ehkä kuitenkin hieman jumiuttanut kroppaa? Lenkeillä olen huomannut Typyn liikkuvan taas enemmän peitsaten. No onneksi huomenna fyssarille ja viikonloppuna sitten huilitaan aksasta :)

A-treenin lisäksi Typy treenaili puomin alastulon paikkaa, se ei selkeästi ole sille vielä selkeä, etenkään ilman mun liikeapua. Ihan vain sivusta hypytän on-offia tarjoamaan. Tästä sitten seuraavaa projektia! A:lle voisi seuraavaksi Typylle ottaa suoraan edessä olevan putken. Nuo putken imee niin vahvasti että saisin pallopalkkaa häivytettyä ja imua/fokusta selkeästi eteenpäin. Kamalasti en haluaisi putkia vahvistaa kun niihin irtoaminen on meille muutenkin iso kompstuskivi, mutta tässä tapauksessa voisin käyttää putkea jopa hyödyksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti