8.2.2011

Koiranelämää!

Lunta tuiskuttaa ja meidän poju on aivan tohkeissaan! Lumipallot on siistejä ja lumikasat kaikista siisteimpiä juttuja! :)

Viime viikolla agitreenit meni kivasti, muutamaa pikkuseikkaa lukuunottamatta. Turon mielestä jahkattiin samaa tehtävää muutaman kerran liian pitkään, joten herra päätti livahtaa hallin ovesta pihalle tuulettumaan. Ekalla kerralla sain pojan melkeen heti takaisin treenailemaan, mutta tokalla kerralla piti käydä vähän peuhaamassa pellolla ja näyttämässä taitojaan hangessa. Autoja liikkuu melko lähellä, joten pelotti sen puolesta, muutoin oli tiedossa että Turo tulee luokse kunhan ensin päästää vähän höyryjä. Harjoiteltiin pientä rataa, jossa hyppy, putki ja vielä hyppy. Hienosti poika osasi, lennokkuutta ja innokkuutta on tullut harjoituksiin mukaan!

Viime viikolla piipahdettiin ensimmäistä kertaa koirapuistossa. Turo tykkää kovasti kun saa kavereiden kanssa leikkiä. Rohkeasti se meneekin muiden koirien luokse, vaikka useimmiten on porukan pienin viipottaja. Laukka askelia saa ottaa kahta kauheammin kuin muut koirakaverit, muttei se ole menoa häirinnyt. Ainoastaan isot tummat koirat ovat aluksi jännittäviä, mutta pienen varovaisuuden jälkeen niiden kanssakin pehataan mennen tullen.

Tänään on poseerattu ja meuhattu lumihangessa. Lumipallojen perässä on kiva hyppelehtiä ja lunta on mukava mutustella juoksun lomassa! Ja vielä: meidän poju on alkanut nostamaan koipea oikein kunnolla! Välillä tulee vielä kommöhdyksiä, mutta pikkuhiljaa alkaa heppu tajuamaan tyttöjen ja poikien pissityylien erot :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti