28.1.2011

Treeni nro 3!

Ihanaa Turo, tänään oli mahtava päivä! <3

Aamulla olin vielä epävarma lähdemmekö treenaamaan ollenkaan, sillä Turo loukkasi tiistai-iltana oikean takajalkansa liukastuttuaan kotona. Loppu ilta menikin könkätessä tai vähintäänkin astumalla toisella jalalla hyvin lyhyttä askelta. Muutaman päivän on ollut nyt kevyemmällä liikunnalla ja touhuilla, sillä mahdollisesti jonkinlainen venähdys/vääntyminen siellä jalassa tapahtui. Tänään perjantaina jalka on kuitenkin ollut parempi, eikä aristusta ole ollut havaittavissa. Päätin siis kuitenkin lähteä hallille kokeilemaan ja tunnustelemaan miltä jalka tuntuisi/näyttäisi.

Hieman Turo nosteli hallin pihalla jalkaa, mutta ajattelin sen johtuvan kylmästä, sillä liikkeessä ei ollut mitään normaalista poikkeavaa. Olin varustautunut treeneihin tällä kertaa lelujen lisäksi juustopaloilla! Ja se osoittautui nappivalinnaksi. Harjoiteltiin keppejä, suoraa sekä kaarevaa putkea, nenäkosketusta kontaktipaikalla sekä sarjahyppelyitä puomeilla. Turo meni niin mahtavasti kun vain voi mennä. No muutaman kerran kontakti herpaantui, mutta lopulta sain aina Turon innostumaan ja huomaamaan minut.
Ohjaajan kanssa tehtiin kolmen esteen sarjaa sekä niin, että kaikki kolme estettä olivat lähes peräkanaa että kahden esteen avulla, jolloin toisen esteen jälkeen valssattiin ja palattiin takaisin hyppäämään ensimmäinen este. Motivaatio ongelmia oli näädän kanssa, joten vaihdettiin punaiseen palloon, jolla ei olla viikkoon leikitty niin jo rupesi taas onnistumaan!

Koira ja mamma pursusivat molemmat intoa, ja treenin jälkeen molemmat olivat läkähtyneitä. Turo nukahti tyypilliseen tapaan autoon. Perjantai-ilta sujuu kotona taas rauhallisissa merkeissä :)

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, siitä se lähtee! Onneksi Turon jalka parani noin nopeasti!

    VastaaPoista
  2. Joo onneksi! Pelättiin jo että jotain vakavempaa, mutta ehkä se vaan sai jonkin pienen kolauksen/venähdyksen.

    VastaaPoista