16.12.2011

Potilaan kotiutuminen

Kotona oli ihan outo olla ilman koiraa. Onneksi Turon sai hakea muutaman tunnin jälkeen kotiin. Yhdellä leikkausvillolla selvittiin ja leikkausjälki on siisti. Nyt pari viikkoa rauhallista oleilua, 10 päivän päästä saa tikit napsaista pois.

Koira oli pirteällä tuulella leikkauksen jälkeen, vaikka kovasti takapää vielä horjui. Voimat selkeästi vielä nukutuksen jäljiltä vähissä. Lääkäriasemalla Turoa pidettiin lämpökääreiden alla, sillä pienellä pojalla oli ruumiinlämpötila laskenut nukutuksen aikana. Tänään pidetään poika vällyjen välissä.

Muovikauluria tulisi pitää nuolemisen ehkäisemiseksi. Kauluri on kuitenkin melko raskas pienelle pojalle kantaa. Nolona Turo kyyhöttää paikallaan, ainakaan vielä voimia ei ole tarpeeksi. Toistaiseksi komennus ja tarkkasilmäisyys on ollut riittävää, Turo ei ole kiinnittänyt erityisempää huomiota leikkaushaavaan, hyvä niin. Yritän pitää koiraa ilman kauluria mahdollisimman paljon, inhottavahan tuollainen on! Yksin jos joutuu jäämään niin muita vaihtoehtoja ei taida olla.

Kotiutunut potilas on kääritty villapeittojen väliin lepäämään ja toipumaan :)


2 kommenttia:

  1. Voi söpöys tuota Turoa! <3

    Heiheii! Mulla on sulle haaste! :)
    Käy tsekkaamassa: http://monnatreenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Turo on kyllä tosi komea poika! Tsemppiä huomiseen kisaan!

    VastaaPoista