21.8.2012

Juniorista mieheksi

Tulevana perjantaina 2-vuotta täyttävä parsonimme on vihdoin saavuttamassa miehen iän (ja ehkä samalla viisauden!?). Sen kunniaksi palataan melko pitkään jatkuneelta blogihiljaisuuden tieltä ja samalla startataan tulevana viikonloppuna sällin virallinen kisaura! On tätä odotettu.

Kovasti on treenattu agilityä ja kyllä me tuossa kesän alussa piipahdettiin maastolajikurssilla tutustumassa jälkeen ja hakuun. Tein myös kesän alussa - muutamien agilitykisojen laidalla - päätöksen, että nyt me laitetaan keinu ja kepit kuntoon, ja niitähän me ollaan hinkattu! Ei voi sanoa, että tulos ja tekeminen olisi priimaa ja mutkatonta, mutta kyllä näillä taidoilla uskaltaa mennä kotikisoihin HSKH:lle starttaamaan sekä agility- että hyppyrata. Kahdet ohjatut treenit on ennen kisoja.. lisäksi meidän on pakko käydä yksi omatoiminen huiskasemassa, jottei tämä ohjaaja saa hermoromahdusta sunnuntaita odotellessa.

Tämän hiljaiselon aikana olen yhä vahvemmin innostunut koirien kanssa tekemisestä ja maastolajikurssilla haku sai mielenkiintoni heräämään. Seurauksena olen vilkuillut jo pidemmän aikaa australiankelpieitä. Nyt asia on johtanut toiseen, ja tällä hetkellä suunnitelmissa on hankkia Turolle kelpienartusta kaveri! Tavoitteet kelpien kanssa ovat sekä agilityn puolella (tottakai!) sekä myös pk-haku olisi suunnitelmissa.

Alle hieman fiilistelyä kesästä, ehkä me vielä niitä aurinkoisia loppukesän ja alkusyksyn päiviä saadaan! Laitetaan ainakin tilaukseen.
  


Retale, auringosta nautiskelija!


Normaalimpi posetus, linssilude <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti