7.12.2014

Houkutusten Highway - Team Australia number 1!Meillä oli vähän tavanomaisesta poikkeava viikonloppu. Vaihdettiin lajia ihan kokonaan ja käytiin pitämässä megahauskaa Helsingin Messukeskuksessa Koira 2014- messuilla. Esiinnyttin ja kilpailtiin sekä lauantaina että sunnuntaina Houkutusten Highwayssa. Meidän seura oli kisassa mukana kolmen joukkueen voimin.

Meidän tiimissä lauantaina kilpaili neljä australialaista, kolme paimenta ja Typy keepis. Viime hetken poissaolon vuoksi, Typy juoksi sähäkkänä nuorena neitinä sekä ekana että ankkurina. Lauantaina voitto jäi aivan hiuskarvan varaan, taisi ohjaajat olla hieman liian hitaita, koirat juoksi loppusuoraa tosi samanaikaisesti :)

Sunnuntaina sisukkaasti lähdettiin kirkastamaan "mitalia". Pieniä alkuvaikeuksia oli, sillä meidän joukkueesta kahdella oli pientä ontumista esiintynyt aamusella, eli oli enää kaksi koiraa tiimissä :D Äkkiä otettiin meidän tiimiin yksi bortsuvahvistus ja kolmen koiran ja neidon remmillä kirmattiin kisa läpi. Vähän enemmän juoksemista ja hoppua vaihdoissa mutta hyvin suju. Voitto kotiin! Oli ihan mielettömän siistiä, koirat oli vikkeliä ja fiilis oli katossa. Osaispa sitä tehdä agilityakin noin leikkisässä mielentilassa :DRentouttavaa sunnuntai-iltaa! Me huilitaan nyt pari päivää ja sitten tiukka agilityviikko tiedossa. Se on Fitdog-leiriviikko, ihan huikeeta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti