2.1.2011

Levi

Tänään kotiuduttiin takaisin Etelä-Suomeen Lapin reissulta. Luulisi, paikkakuntien sijaitsevan päinvastaisissa paikoissa, sillä Helsingissä oli ainakin tuplasti enemmän hankea kuin Levillä!
Lunta kuitenkin riitti sen verran, että mutkamäki ja sivakointi tulivat viikonmittaisella reissulla hyvin tutuiksi. Pakkanen paukkui -7 ja -28 asteen välillä, suurimmaksi osaksi -15 tuntumassa, joten koirat eivät suostuneet kovin kauaa ulkoilemaan kerrallaan, mutta kyllä me silti ehdimme Lapin maisemiin tarpeeksi tutustua kera koirien.

Maisemat ja ilma oli mitä parhain! Hieman sateli lunta loppuviikosta, mikä ei yllättänyt, sillä unohdimme kameran laukun pohjalle alkuviikon kirkkailla keleillä, ja kun kamera vihdoin lähti reissuun mukaan niin sumu ja lumisade oli vallitsevana teemana.  Kuvaussessioita hankaloitti myös valonpuute. Aurinko nousi joka aamu vasta kello 11 korvilla ja pimeää laskeutui jo 15 aikoihin. Oli siinä ihmettelemistä!

Raketit paukkuivat Uutena Vuotena. Käytiin ihastelemassa rakettien pauketta Levikeskuksessa, jossa ammattilaiset esittelivät taitojaan. Turon ensimmäinen uusi vuosi sujui hyvin. Milla yritti provosoida haukkumiseen ja hermostuneisuuteen, mutta Turo otti asian melko lungisti, se ei turhia hötkyillyt. Muutaman kerran haukahdettiin ja ihmeteltiin, taidettiin yöllä muutaman kerran pompahtaa pystyyn kovan paukauksen johdosta, mutta muutoin ilta ja yö sujui mallikkaasti.

Oikein mukavaa vuoden alkua kaikille karvakorville, etenkin pippurisille ärriereille ja niiden omistajille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti