6.1.2011

Tallikoira seikkailee!

Talvi loma porskuttaa eteenpäin kovalla vauhdilla, onneksi melkein kaksi viikkoa vielä loikoilua, urheilua ja koirankoulutusta jäljellä! Turon temppukoulussa ollaan harjoiteltu istumista, maahan menoa ja siitä taas istumista, silmiin katsomista, jalkojen välistä pujottelua sekä uusimpina tulokkaina ryömimistä ja kierimistä. Miellyttämisen haluinen ja aktiivinen pentu oppii ja tekee mielellään. Temput sujuu hyvin vaikka herra yrittääkin välillä fuskailla ja arvailla seuraavaa pyyntöä.

Mummolassa vierailu on toistaiseksi pannassa, sillä Millalle suoritettiin tällä viikolla sterilointi sekä nisäkasvaimia poistettiin samalla. Kaikki meni hyvin ja maha on nyt koko matkalta tikeillä ja leidi on hyppykiellossa. Reipas ja olosuhteisiin nähden iloisen näköinenn narttu kuitenkin oli. Turo lähettää suukkoja ja pikaista paranemista esikuvalleen!

Tänään oli ohjelmaumerona tulevan Tallikoira Turon tutustuttaminen hevosiin ja talliympäristöön. Oli mukavan leuto keli Turolle ottaa osaa hevosteluun. Ali tietysti ensimmäisenä hirnahti kun astuimme ovesta sisään, joten jännitys ja paniikki oli melkoinen, sylissä tutistiin ja vapistiin. Pienet lavan nuuhakisut ja lipaisut rauhoittivat Turoa, vaikka vähän piti mamman sylistä murista ja vilautella hampaita. Katselimme kun ystäväni Merja ratsasi Alilla, jolloin Turo sai kaikessa rauhassa tutkailla ja ihmetellä ympäristöä.Kun palasimme talliin, posket olivat jo lommollaan hevosenlantaa ja heinää, häntäkin viipotti iloisesti. Loppujen lopuksi erinomainen suoritus ensikertalaiseksi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti