16.10.2010

Kolmas päivä uudessa kodissa

Hienosti on Turon kotiutuminen alkanut uudessa perheessä. Yöllä on heräilty muutama kerta pissalle ja kaikki tarpeet on tehty paperille tai ulos - nopea oppimaan!
Koti-ikävä on ollut melko vähäistä, tuntuu että enemmänkin se nyt jo itkee meidän antaman huomion perään. Aamusin pikkupoju on nostettu sänkyyn nukkumaan, kun pahvilaatikossa on käynnistyny melkoinen show. Kainalossa unet on sitten helposti jatkuneet vielä useammankin tunnin.

Tänään herättiin 7 syömään ja aamutarpeille, sitten mentiin vielä peiton alle puoli kymmeneen asti. Pienen yhdessä riehumisten jälkeen keskityin tenttiin lukemiseen ja Turo sai pitää omaa kivaa. Hetken poju istui sylissäni luuta pureksien, mutta totesin ettei se edesauttanut opiskelua yhtään. Lattialla alkoi itkukonsertti kun huomiota ei enään jaettu. Tiputin hupparin tuolin viereen, enkä ollut muutoin huomaavinaankaan. Hyvin äkkiä poju käpertyi tuolinviereen hupparinpäälle jatkamaan uniaan :)

Tänään poikaa on nukuttanut paljon. Varmaan väsymystä parista edellispäivästä. Pureminen ja riehuminen on myös lisääntynyt kun koti ja ihmiset on tullut tutuksi. Mahdottomia riehumiskohtauksia varsinkin kun väsymys kasvaa ylimmilleen. Ei auta kun ottaa ite rauhallisesti ja maltilla. Kyllä Turo on kuitenkin pohjimmiltaan ihan mammanpoika ja hakee turvaa jalanjuuresta tai kainalosta kun tapahtuu jotain jännää. Eilenkin illalla muru kiipesi kaulan/rinnan päälle nukkumaan. Tuntee varmaankin olonsa turvalliseksi tuntiessaan sydämmen sykkeen.

Päivällä käytiin Mustissa&Mirrissä ostoksilla. Poju oli fleesepeittoon kääriytyneenä sylissä mukana. Matkaan tarttui 5kg ruokaa, muutamia herkkunappeja, fleksi ja harja. Nyt pysyy pojun karvat siististi suorassa! Muutoin ollaan pysytty kotona kolmisin ja vietetty aikaa keskenämme. Koiran herkkujen lisäksi tänään ollaan maisteltu pieniä määriä uusia herkkuja. Suuhun hotkaistiin pieni palanen kinkkua, juustoa sekä kypsennettyä jauhelihaa, nami Turo oli aivan tohkeissaan!

Herkkujen avulla vauveli istahti jo pyllylleenkin muutaman kerran, kun kättä nosti ihan hivenen vain ylöspäin. Oppiminen tuntuu olevan helppoa ja nopeaa, niin hyvässä kuin pahassa. Herkkujen lisäksi suuhun on kiva laittaa tyynynkulmia, peittoja, mattoja ym. mukavaa :D
Tänään päästiin fiilistelemään myös tennispallolla, poika oli innoissaan. Pallo suuhun, tiukka ote ja kellahdus selälleen, sitten pallo tassuihin, kuonolla vähän vauhtia ja eikun perään!!! Tätä tuli toistettua ainakin kakskymmentä kertaa. Kyllä nyt taas uni maittaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti