21.10.2010

Viikko on vierähtänyt

Tänään on viikko vierähtänyt siitä kun haimme Turo -pojan kotiimme asumaan. Päiväpäivältä ollaan reipastuttu ja tultu uteliaammaksi. Äitiä ja iskää voi jo ihan huolella retuuttaa ja pureskella, ilman pelon tai huolen häivää. No ei ehkä ihan, kyllä pikkuvintiötä on joutunut välillä ojentamaan kun liian tuttavalliseksi käydään niiden pienten naskalien kanssa. Viikko on sujunut nopeasti ja hyvin. Uni ja erityisesti yöunet maittavat päivä päivältä paremminm kehitystä on siis tapahtunut ja tapahtuu edelleen. Ruokakin uppoaa pienen pojan kitaan ja masuun paljon paremmalla ruokahalulla.

Tänään poju on ollut pisimmän pätkän yksikseen kotona kun mamma lähti jumppaan ja Sami oli koulussa. Yhteensä kaksi tuntia! :) Vähän oltiin huolissaan ja surkeina kun taas joutui omalle paikalle odottelemaan. Kotiin tultua huone oli kuitenkin aivan entisellään, edes hätiä ei oltu tehty minnekkään. Iloinen poika otti mamin vastaan. Palkaksi poju sai pari namua ja ruoan piimällä maustettuna, jami!

Tänään on muutenkin käyttäydytty hienosti, (huolimatta siitä että
mamma seisoi takapihalla vesisateessa ja koira juoksi sisälle sanomalehdelle kakalle!) ollaa leikitty sivistyneesti, ja naskaleita on käytetty kohtuudella. Kun poju köy hampaillaan liian innokkaaksi niin kun päästää pienen murinan niin poika on taas täysin ojennuksessa. Kummallisen tehokasta!
Sulousuus heräsi makoisilta päiväunilta. Kyllä se villapeitto maistuu niin hyvältä ja pikku naskalitkin jää siihen niin herkullisesti kiinni.Kyllä se pieni karvapallo jaksaa leikkiä. Pikkuhiljaa poju osaa jo viihdyttää itse itseään, eikä kokoajan ole pakko olla leikkimässä ja keksimässä Turolle tekemistä. Oma-aloitteinen poika!Nirunaru kuuluu yksiin suosikeista. Eilen kyläilijöiltä saatiin lahjaksi pieni Aku Ankka pehmolelu, joka on myös yksi lemppari, valitettavasti akusta ei saati tällä kertaa kuvaa. Vieraat oli etsinyt kissojen ja koirien kanssa vinkumatonta pehmolelua, sillä edellistapaamisella meidän hauveli pelkäsi vinkuvia leluja. Nykyään pelko on voitettu ja vinkuvat lelut saavat kunnon selätykset murinoiden kera!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti