16.11.2010

Reipas ja rohkea poika!

Tänään oli aamulla kello herättämässä, Turo 12 viikkoa ja ensimmäisen rokotuksen aika. Kyllä mammaa vähän jännitti kun lähdettiin käymään eläinlääkärissä. Aulassa vuoroaan odottelemassa oli myös nuori pinseri, joten odotusaika meni nopeasti kun pojat tekivät iloisesti tuttavuutta keskenään. Nuori naislääkäri kutsui meidät sisään ja reipas poika kipitti kintereilläni vastaanottohuoneeseen. Tutkiminen vähän jänskätti, mutta hienosti saatiin kuunneltua sydänäänet ja muut tarkastukset. Toista pallia edelleen odotellaan, toivotaan että se sieltä tipahtaa jossain vaiheessa kun sen aika koittaa. Vastaanotto huoneessa käyminen oli kyllä melkosen nopea piipahdus, käytiin pistämässä herkkunappuloita poskeen ja siinä sivussa taidettiin jonkinmoinen rokotuskin saada, muttei sitä nyt huomannut kun ne nappulat oli pääosassa! Ensimmäinen rokotus sujui siis mallikkaasti ja eläinlääkärikäynnistä taisi jäädä Turolle positiivinen mielikuva. Kuukauden päästä sitten uudelleen.

Teippi laitettiin korvaan eilen illalla, mutta tänään iltapäivällä se tipahti pois, kun ei ehditty vielä hankkimaan kunnon teippiä korvaan. Iloksemme korva oli jo asettunut, jes! Saa nähdä riittääkö päivän teippaus vai lähteekö vasen korva vielä hakemaan vääränlaista asentoa. Toivotaan, että sen nyt tällä pikku korjauksella löytäisi paikkansa.

Iltapäivällä käytiin pienellä lenkillä pihan ympäri. Turo osaa jo hienosti kulkea remmissä, vaikka kotioven lähestyessä remmi kiristyykin, mutta se ehkä sallittakoon? Muutoin matka taittuu melko hyvin löysällä remmillä. Välillä kun remmi kiristyy niin olen pyrkinyt pysähtymään ja odottamaan koiralta reaktiota, suhteellisen hyvin on sujunut. Katsekontakti -harjoituksista kotona on ollut myös hyötyä, tänään sain Turolta pari kertaa katsekontaktin remmissä kun pyysin (koira käveli tällöin rauhallisesti löysällä remmillä, ei tutkinut ympäristöä). Kyllä meillä on sitten fiksu parson poika <3

Kotona mentiin pesulle. Valkoinen turkki oli hieman harmantunut ja jaloille roiskuu pissaa kun jalka ei vielä nouse, joten ensimmäistä kertaa kotona mentiin kunnon shampoo pesulle. Tarkoitusta varten ollaan ostettu mietoa pentushamppoota. Pientä räpiköintiä, mutta nyt kotona myllää taas valkoinen ja puhtaan tuoksuinen poika!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti