16.11.2012

8 viikkoa

Tänään pikku keepis pennelit täyttävät 8 viikkoa. Typylle tehtiin viikkotsekkaus ja painoa on tullut kilo lisää, vaikka ihan sutjakka neiti se on ;) Tänään vaaka näytti 4,1 kiloa. Kohtahan se ottaa parsonpojun koossa kiinni.

Eilen leikattiin kynsiä, eikä mitään ongelmia ollut :) Ärieripentuun verrattuna ihan helppa nakki! Turhaan varoteltiin, kaikki kynnet nips naps muutama milli lyhyemmäksi ja nakkia naamaan.

Eiliseltä ja tältä päivältä on kertynyt taas rutkasti uusia kokemuksia. Tänään nähtiin etäisyydeltä muutamia koiria ja pyöräkin vilahti ohi. Neidin huomio on kuitenkin helppo kiinnittää herkuilla, herkkupeppu kun on <3

Tänään penneli pääsi kaksi kertaa ulkoilemaan kun mentiin Turon kanssa pikkulenkeille. Vapaana se saa rymytä, ohut ja kevyt naru roikkuu varmuuden varalla mukana. Ei Typy kovin pitkäksi ajaksi minusta erkane on jo oppinut että nakkia saa pihalla pysytellessään lähellä. Luoksetulot on myös edelleen vahvoja ja niitä vahvistetaan kokoajan. Naksutinkin kulkee mukana ainakun vaan muistan.

Tänään Typy jäi melkein viideksi tunniksi yksin. Koska en saanut neitiä tekemään hätiä ennen lähtöä olin varma että "vauvahuoneessa" odottaisi kunnon sotku, mutta ei! Tirriäinen yllätti, se oli pidättänyt koko ajan, kokonaisuudessaan varmaankin 7 tuntia vaikka välissä oli riehumista, ulkoilua ja vaikka mitä :D Hieno tyllerö!

Tämän päivän saldoihin on kuulut jälleen hieman kontaktitreeniä, jota neiti tarjoaa useimmiten istumisen kera. Istuminen luonnistuu helposti. Maahanmenoa ollaan kokeiltu, mutta kun laitan nyrtkin maahan niin ei tapahdu muuta kun nyrkin raapimista ja puremista. Kun tarpeeksi riuhtoo niin neito kyllästyy koko hommaan ja kuikuilee muita juttuja. Olen helpottanut niin että houkuttelen Typyä mun jalan/polven alitse jolloin se on niin sanotusti pakotettu menemään maahan. Heti kyynärpäiden kosketettua maata, naksu ja palkka. Ehkä se vähitellen tajuaa, vai olisiko joitain muita ehdotuksia?

Laitetaan kevennykseksi vielä Turon ja Typyn vetoleikkiä sekä meidän kahden lelun -leikkitreeniä.  Typy alkaa ihan kivasti tajuamaan että minun suhinani tarkoittaa toisen lelun "heräämistä eloon" ja tarttuu siihen.Huomenna on sitten parsonien agilitymestaruuskilpailut johon lähdetään molempien koirien kanssa :)
Loppuun laitetaan iltakuvaa koirien iltalevosta - akkuja lataillaan huomisia kisoja varten. Sitten jaksaa! Isompi sälli tottakai sohvalla ja pienempi tirriäinen tuoli alla viileässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti