13.11.2012

Oppii ja kehittyy

Moi mä oon Typy!

Meillä koirien yhteiselo sujuu jatkuvasti paremmin ja paremmin eikä näiden kahden koiruuden yhteiselosta tarvitse stressata. Ihanaa yksi asia vähemmän! Siltikään penneli ei jää vielä kahden Turon kanssa, vaan sille on rajattu oma pieni alueensa. Kyllä noi kaks osaa pitää sellasta painia keskenään että haluan olla todistamassa sitä lähietäisyydeltä.

Muutamassa päivässä ollaan edistytty sisäsiisteydessä ihan huikeasti! Kokoajan tulee enemmän hätiä ulos. Kaikista helpointa hätien tekeminen on heräämisen jälkeen, jolloin onnistumisprosentti on jopa 100! Riehumisen jälkeen ei aina ole malttia pissiä ulos, mutta sekin on lähipäivinä helpottanut. Tänään ei olla tehty vielä yhtäkään hätää sisälle, vaikka penneli jäi 5 tunniksi yksin kun olin koululla. Ihan mahtavaa :D Huutoa kuului rappuun kun tulin kotiin, mutta ilmeisesti suurimmaksi osaksi ollaan nukuttu kun hätiä ei ollut tullut. Testasin tämän huutojutun uudellen kun kävin Turon kanssa lenkillä. Palasin takaoven kautta, eikä mitään ääniä kuulunut, Typy makoili rauhassa alueellaan. Ehkä tuo rapun alaovi välillä herättää neitosen? Nopeasti se kuitenkin pääsäntöisesti on rauhoittunut mikäli on joutunut jäähylle tai jäänyt yksikseen kotiin. (Salakuunneltu on!). Äänien nauhoittaminen päivän aikana voisi myös olla ihan hyvä juttu niin saisi varmuutta tyllerön touhuista.

Eilen aloitettiin ehdollistaminen naksuttimeen. Namia ja naksua vaan peräjälkeen. Oman nimenä tyyppi on myös oppinut kiitettävästi. Suurimmaksi osaksi käytän kuitenkin vielä maiskautusta mikäli haluan Typyn tulevan luokse. 

Tänään käytiin vähän kotipihaa pidemmällä nurmikummuilla leikkimässä, tekemässä luoksetuloja ja pienellä käyksentelyllä. Vapaaksi tuota pikkupirua ei uskalla laskea sillä se juoksee melko kauas! Tulee kyllä maiskautuksen kuullen salamana luokse ja tekee nenäkosketuksen käteen josta saa palkkaa :) Alempana demoa luoksetulosta ;)

Iltapäivällä tehtiin myös ensimmäisiä kontaktiharjoituksia. Neitonen on vaan niin kova ahmatti että kierrokset nousevat svääreihin! Maltoin odottaa neitokaisen rauhoittumista ja hienosti alkoi tarjoamaan kontaktia! Tähän käytin ainoastaan terävää ja iloista "Hyvä" kehua, sillä kädet eivät enään riittäneet naksuttimelle. Ehkä pelkkä kehuminenki on ihan ok?

Uusia asioita tänään oli pesukone, mutta eipä tämä neitonen tuollaisia pieniä mölyäviä kodinkoneita aristele. Reipas kun mikä!    Sanoiks sä jotain?
Ekalla videolla luoksetulo. Huomionherätys maiskautuksella, luoksetulosta nakautus ja palkka.
Tässä tulaan täysiiiii!!!!

Kuuluu maiskutus, ja täysii mammanluo!
Olen pieni ja söpö.


3 kommenttia:

 1. vau. mikä vipeltäjä... hyvin näyttää menevän..

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Typyn sisko Bria tuntuu olevan hyvin hyvin samanoloinen:) Superahne ja tarttuu kaikkiin leluihin ja taistelee.

  Toivottavasti pian tavataan!

  Eine ja Bria-sisko

  VastaaPoista
 3. Moi,

  Typyn sisko Bria tuntuu olevan hyvin hyvin samanoloinen:) Superahne ja tarttuu kaikkiin leluihin ja taistelee.

  Toivottavasti pian tavataan!

  Eine ja Bria-sisko

  VastaaPoista