18.11.2012

Näin meillä sunnuntaina..

koirat saman luun kimpussa... Typy on aika röyhkeä näiden kanssa, Turo sen sijaan yrittää jemmata luuta vatsan alle, jottei pikkuvaras sitä löytäisi :) Omien luiden syöminen ei tietenkään ole vaihtoehto.. toisen oma maistuu aina paremmalle!


Käytiin tänään koko konkkaronkka pitkäastä aikaa juoksulenkillä flunssan viimein hellitettyä! Tai no Typy jä tietysti kotiin vetelemään hirsiä. Nyt muutaman päivän on ollut melko kökköä keliä, joten kaivellaan arkistosta muutamien viikkoiselta juoksulenkiltä pari kuvaa sällistä :) 


Pieni päivitys vielä Typykästä. Tämän päivän uutuutena käytiin tutustumassa kellariin. Turo on pienestä pitäen kulkenut siellä hieman kumarassa ja edellen tepastelee aivan kintereillä. Keepis sen sijaan veteli täyttä häkää häntä pystyssä :D Välillä vilahti nurkan taakse katselemaan omiaan ja sitten palasi taas kerjäämään nakkia ;) Rymisteltiin ja siivoiltiin häkkivarastoa, mutta tirriäinen ei ollut moksiskaan, reteesti ja reippaasti hoidettiin tutustumisreissu :) 

6 kommenttia:

 1. Voi ei, vähänkö Typy on suloinen pikkuvaras!

  VastaaPoista
 2. Se on ihan mahoton! :D Turo on kyllä niin kiltti! <3 Pitää vaan vähän tarkkailla pikkuneitoa kun kuukauden päästä lähdetään Leville ja äitini 11-vuotias jacrussell lähtee mukaan, se ei ole jakamassa noin auvoisasti omia "omaisuuksiaan". Ei pidä sallia pennulta eikä koiravanhukselta kaikkea käytöstä, mutta kyllähän Typyn pitää pelisäännöt oppia :) Eiköhän se hyvin mene :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin kyllä ollaan tarkkana omista eväistä ja sitten vanhempi nyrpistelee nenäänsä kun pentu tietenkin saa pari kertaa ruokaa päivässä enemmän kuin hän. :) tuntuu kyllä että kaikilla pennuilla on semmosta tarmoa tässä porukassa, että oksat pois!

  Pentutapaamista vois miettiä et minne mentäisiin ja milloin. :)

  VastaaPoista
 4. Kunnon tomeria pakkauksia kaikki! :D Ja pentutapaaminen olisi kyllä kiva! Turosta tolla on kyllä painikaveri, mutta aina lapsenmielinen seura on parempaa ja kiva nähdä sisaruksia! ;)

  Mun kaverilla on kuukauden vanhempi pentu, mutta siitä tulee niin paljon isompi (amerikanbulldogia, ja pienmünsesterin seisojaa), että se on jo nyt 10 kilonen! Ei siis uskalla noita leikittää, liian iso kokoero :(

  Mulla on aika joustavat aikataulut, joten mulla käy monikin ajankohta, eriasia on minne mentäisiin jotta pennuilla on tilaa telmiä ja ovat kuitenkin turvassa :)

  VastaaPoista
 5. Turolla on kyllä mahtavan pitkä pinna! Typy on kyllä söpö!

  VastaaPoista
 6. Mä oon tosi yllättyny positiivisesti Turon käyttäytymisestä! Ihanaa kun ei tarvitse stressata noita. Samassa kevythäkissäkin kulkevat autossa, vielä kun mahtuvat :)

  VastaaPoista