11.11.2012

Meille on muuttanu pieni keepis!

Perjantaina meille muutti pienen pieni kelpie tyttö -Typy. Suklaanruskea tomera neiti on muutamassa päivässä ottanut haltuunsa talon, ja kotiutunut täysin. Meidän parson-poikaa viedään narussa ja retuutetaan surutta. Tämä tyttö ei turhia jännitä! Aivan valloittava tapaus <3

Typy on valmis leikkiin, ja on väsymätön keepis. Ensimmäisenä iltana valvottiin lähes 4 tuntia putkeen! Ihan käsittämätöntä :D Yökin selvittiin parilla heräyksellä, ja pissatin saatiin paperille! Keepis nukkuun sängyn vieressä kevythäkissä ja se on osoittautunut ihan passeliksi järjestelmäksi. Penneli rauhoittuu nopeasti häkkiin, ei pääse vaeltelemaan vaan nukkuu sikeästi, eikä pahemmin piippaile.

Vaikka piippailua ei häkissä ole, niin se ei tarkoita etteikö ääntä löytyisi! Tämä tyttöhän komentaa - kovaa ja korkealta! Jos jokin ei mene mielen mukaan niin ähistään ja möristään, ja kun oikein kunnolla suivaannutaan niin tästä lähtee kunnon kimakka haukku. Jos hakumetsälle joskus päästään niin ilmaisuksi on valittu haukku :) Ei epäilystäkään.

Sisäsiisteys ei ole kuitenkaan lähtenyt ihan yhtä mallikkaasti kuin Turolla aikanaan. Typyllä ei oikein ole hahmotusta sanomalehdelle, vaan se tekisi pissat minne vain muualle! Muutama onnistunut sanomalehtipissa on saatu aikaiseksi ja uloskin on päästetty kaksi pissiä! Kovasti on kehuttu ja palkattu. Siitä se lähtee.

Lauantaina ja sunnuntaina harjoiteltiin molempina päivinä 1h yksinoloa, ja hienosti tyttö jää lepäämään, eikä hätiäkään ole poissaollessa tehty huippua.

Nyt sitten ensi viikosta alkaen lähdetään pikkuhiljaan ehdollistamaan neitosta naksuttimeen, ja katsellaan sitten miten siitä lähdetään etenemään. Muutamia targettijuttuja olen ajatellut, ja tietysti istumista sekä maahanmenoa. Palkkautumisessa ei ainakaan ole ongelmia sillä sekä namit että lelut kelpaavat yhtä hyvin. Nimeensä keepis on jo alkanut ehdollistumaan ja Typ-typ huudolla saa neitosen laukkaamaan melkoista vauhtia kohti.

Vähän materiaalia lauantai-illan painista, tällasta se sitten on:
Sitten vielä yksi väsynyt 7 viikkoinen penneli. Valinnut meidän K-tuolin alusen nukkumapaikakseen, kyllä tämä neiti rahan haistaa ;) Vai onko se sittenkin se metallinen tuolinjalka joka on ihanan viileä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti