15.11.2012

Toimistotirriäinen ja flyball-ärriäinen

Huomenna on jo viikko siitä kun Typy muutti meille, nopasti se aika menee. Pikku tirriäinen on kasvanut ihan silmissä! Voi mahotonta :D Kohta se on jo Turon kokonen ;)

Eilen jatkettiin kontaktitreeniä, ja toi pieni omaksuu niin nopeesti! Turo ei ikinä oppinut syömään ja tuijottamaan samalla silmiin, mutta tämä pieni neiti tekee niin jo nyt vaikkei olla kovin montaa kontaktitreeniä otettu. Huippu <3 Nyt on sitten kehittynyt pieni ongelma takapihalla, kun tirriäinen haluaisi vaan tapittaa silmiin eikä tehdä hätiä. Olen ollut takapihalla melko passiivinen mikäli haluan neidin tekevän hädän. Ihan hyvin on alkanut pisuja tulemaan ulos, ja oikeastaan kaikki kakat! Sanomalehtien määrää vähensin koska ei tuo pikkunen niile tee, paitsi eilen varmaankin vahingossa osui kohdalle :D

Tänään meillä oli aikainen herätys kun menin töihin. Halusin herätä pikkusen kanssa hyvissä ajoin, jotta ehdittiin hieman touhuamaan ja syömään ajoissa ennen automatkaa. Pikkunen nukahti jo automatkalla, tutustui hieman toimistoon, jonka jälkeen laitoin neidin kevythäkkiin. Peittelin häkin muutamalla pyyhkeellä, ja takilla, mutta jätin näköyhteyden itseeni. Pari kertaa piti kieltää repimästä häkin seinää, mutta sen jälkeen Typy rauhoittui hetkeksi nakertamaan sanomalehteä ja luuta, kunnes nukahti. Nukkui 5h aivan rauhallisesti toimiston kilinästä ja kolinasta huolimatta. Kahvikuppikin taisi jollain tippua maahan, mutta meidän neito ei hievahtanutkaan. Melko pätevä tirriäinen noin pieneksi <3 Jotkut luuli että pentu on jossain piilossa kun oli niin hiljaista, mutta häkissä mun työpisteen vieressä vaan ;) Penneli olisi jatkanut unia varmaan pidempäänkin, mutta 6h jälkeen käytiin pissillä ja kakilla pihalla, moikattiin vähän lisää toimiston väkeä ja lähdettiin taas autoilemaan.

Työpäivän jälkeenn käytiin Mustissa ja Mirrissä. Automatka nukuttiin taas sikeästi :D Oiskohan se niin, ettei kotona malta niin hyvin nukkua kun Turokin siellä tepastelee, niin nytten kaikessa rauhassa penneli pystyi rauhoittumaan. Eläinkaupasta lähti mukaan kaksi vinkuvaa ketunriepua kahden lelun leikkiin, uusi pinkki kaulapanta sekä hihna. 

Tänään koettiin paljon uusia juttuja. Toimiston parkkipaikalla pyörähti muutama rekka, autoja liikkui runsaasti ja myös muutama nainen tuli pihalla moikkaamaan. Neiti ei ollut moksiskaan. Ennemminkin Typyn huomio pitää ottaa itsekseen sillä tämä hujapää olisi suuna päänä menossa tutkimaan kaikkea ohi vilahtavaa.

Sitten vähän parsonpojan kuulumisia. Se peuhaa pennun kanssa oikein mielellään ja jakaa lähes kaiken mukisematta. Hieman pitää ylähuulta nostaa kn Typy tulisi ottamaan luita suusta, mutta on nämä kaksi nähty sovussakin samaa luuta syövän :D Samoin leluja vedetään kilpaa. Typy on kova varastamaan Turolta, onneksi poika ei ole moksiskaan. Huippu isoveikka <3

Tänään Typy jäi nukkumaan kun mentiin Turon kanssa päivälenkille. Otin myös alustan sekä pari tennispalloa mukaan. Turo on sen verran kiihkä palloihin, että mun tekis mieli mennä sen kanssa kokeilemaan Flyballia. Ongelmahan on vaan se ettei Turo oikein palauta leluja. Mentinkin lenkin puolivälissä nurmikummuille 20 m jäljestysliinan kanssa. Laitoin pallon alustalle, heetsasin Turoa ja lähetin sen hakemaan palloa. Liina ol varmuuden vuoksi, mikäli poika ei palauttaisi palloa. No hyvin lähti palauttamaan! (Vaistosiko kenties narun?)

Vaadin Turoa palauttamaan pallon käteeni, jonka jälkeen naksaus ja nakkipalkka. Kekkasi nopeasti mitä halusin. Palkan sai vain mikäli palautti pallon käteen. Pienenä Turo ei tuonut leluja lainkaan luokse, vaan riepotteli vain "omaa kivaa", vanhmmiten tämä tapa on lieventynyt ja nyt vaatimalla saan jo Turon luopumaan sen vapaanaollessakin. Ehkä me vielä uskalletaan sinne seuran treeneihin :) Ettei mene koko treeni pallo suussa juoksemiseksi ja pojan houkuttelemiseksi luokse ;) Ainakin edistystä tuntuu tapahtuneen!


Herkkuluu (molemmat sai oman, samanlaisen!)            Siellä se varas taas on!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti